bloggkommentatorerna

Äntligen
Nu får man se en glimt av Englas kök. Jag tycker det ser superfint ut. Kaklet är riktigt snyggt. Färgen på luckorna är jag mer osäker på. Grå med trälist? Skitsamma, snyggt är det i sitt sammanhang.

Men så är jag ju sådär lättköpt också, att jag gillar "fräscha frukter" och liknande i kök.
Armani surar
None
Armani har alltid näsan i vädret, men idag har han även vänt ryggen till. Han är sur över att vi inte vill köpa ut åt honom idag. Han menar att han kommer få tag i sprit ändå. Det finns tydligen en gubbe som säljer tysköl mm i grannskapet. Vad Armani inte vet är att gubben är bortrest. Jag försöker trösta honom med att Blondinbella inte skall dricka, men det skabbörat vill han inte lyssna på. Så det blir en torr afton för den lille refvhanen.

Kenzas skinnjacka
Kenza skall designa en skinnjacka. Kul för henne. Hon kommer säkert tjäna en massa pengar på detta. Vad jag undrar är hur mycket hon själv har varit med och designat? Har hon fått sitta hemma och rita jackan, kollat på skinnprover osv? Jag kan inte tänka mig att tex Björn Borg sitter hemma och ritar de kallingarna som det står hans namn på nämligen. Så här måste det vara med Kenzas jacka också? Eller? Det är kul för henne att hon har blivit ett sådant stort varumärke hur det än är med designen. Kommer ni rata eller köpa?