bloggkommentatorerna

Inredningsblogg
Favorittipsveckodagen är idag när det är inredningsblogg på temat, för det finns så många bra bloggar om inredning. Idag har jag för ovanlighetens skull kollat på en proffsbloggare, som det kallas på bloggportalen. Feber heter hela sidan, som delar upp sig i massa olika teman, där hem är en. Inredningsbloggen ligger där och uppdateras ofta och bra. Jättefina grejer visas upp. Antaligen dyra också, även om priserna oftast inte presenteras.

Men jag vet inte. Av någon anledning föredrar jag privatinredningsbloggar.
#1 - Annika

Kan inte annat än instämma.... blir lite mer personligt då.

#2 - Mia

Annika, ja, och man har mer glädje av bloggar som visar upp hur de själva har det. Då får man ett sammanhang. En proffsinredningsbloggare är ju mer som en inredningstidning.

#3 - Anonym

Stina-Lee i Thailand endast en vecka?? är det någon som åker till thailand i bara en vecka. Hon skrev att hon skulle vara där på obestämd tid. bullshit. lite skillnad. varför ljuga när hon hade bokat hemresa eefter en vecka?

#4 - emelie

boooring

#5 - Malin

Vill bara visa ett utdrag ur PR Gustsafssons blogg som jag tyckte var väldigt kul.."Efter det mötte jag Isabella, Caroline och Malou på Espresso-house. Jag pratade lite med Bella och följde med på en plåtning som hon skulle göra för tidningen Värnpliktsnytt. Hennes egna ord besriver detta underbart:"Tänk så underbart Robin, alla snygga lumparkillar som kommer ligga och runka när de tittar på min bild!" "

(hanky.se/robin)

#6 - emma

Det här med att ni tipsar om bloggar, det är verkligen dö tråkigt att läsa om. Ni verkar heller inte ha någon koll. T ex det här med humorbloggar, ni väljer aldrig ut roliga. Så kan ni inte lägga ner det här med att tipsa om bloggar. skriv skvaller inlägg om de berömda bloggarn istället, det är ni faktiskt bra på.

#7 - Mia

emma, du tycker det är tråkigt när vi tipsar om bloggar. Du tycker de bloggar vi tycker är roliga är tråkiga. Kanske har vi inte samma humor?Kul att du gillar det andra vi gör i alla fall. Det är faktiskt asskönt med folk som klarar av att ge både ris och ros, och inte bara är helt enögda och bestämmer sig för att hata.

#8 - cecilia

Hej! Jag gick in och kollade era tips. Kan konstatrera att jag bara vill kräkas på den likriktade stieln inom heminredning. Allt är stelt och opersonligt. Den där "privata" bloggen jag kom till var nästan värre än värst. Jag undrar var det tipset ett ironiskt skämt? Om inte förstår jag ingenting. Deras hem var ju totalt själlöst. Fram för personlig och mindre prylfixerad inredning. Vem vill ha en Alvar Altovas eller en Myranstol ? :)

#9 - Fröken Wallenberg

Hej Bloggkommentatorerna!

Jag har bara funnits i bloggvärlden sedan slutet av februari. En närstående till mig startade blogg, och vips hade jag också det, fast jag funderat på det i flera år. Det var liksom lättare när någon annan gjorde det först. Jag har beslutsångest och det tog mig fem år bestämma mig för vilken portal jag skulle ligga under. Så det bidde inget – förrän någon annan bestämde åt mig.Jag har precis börjat lära mig hur allt fungerar: att det finns populära bloggar som inte handlar om något annat än LATTAR och där man inte behöver kunna skriva, och att det därför finns HATBLOGGAR som endast handlar om att skälla på dessa bloggar.Om man är en SLUG/ELAK/ANINGSLÖS PERSONså har man kanske en PROVOCERANDE blogg där man skriver att gravida tonårsflickor borde ha en spark i magen så de får missfall, och man kan också anta formen av en överlägsen överklassperson som ser ner på ”pöbeln”. Huruvida dessa personer skriver från sitt innersta hjärta är svårt att veta, de kanske sitter och skrattar åt alltihopa.MODEBLOGGAR är stort har jag också förstått. Jag har därför försökt anpassa mig till dessa krav, och tycker att jag gjort mitt bästa för att ”smälta in” - ändå verkar det inte fungera!

Jag har skrivit om schlagerfestivalen, mat och knark. Jag har skrivit sagor, t ex Bloggluvan och Vargen, och till och med marknadsfört en ny ersättning för Viagra direkt i bloggen. Vad gör jag för fel?TILL SAKEN: Jag skulle vilja har lite läsare. Ja, i och för sig har jag ett troget gäng och vi kommenterar varandra, men det skulle vara skoj att försöka verkligen nå ut.MITT PROBLEM: Jag är inte tekniskt smart. Eller så har jag ett känsligt sinnelag när det gäller teknik, så att jag börjar gråta om tekniken krånglar. Det enda jag vill är ju att skriva - inte hålla på med teknik! Men nu har jag insett att jag aldrig kommer att få fler än mina trogna 3-5 läsare som alla läser min blogg av artighet för att jag läser deras (ok, lite underdrift .. kanske …) och detta för att jag inte begriper hur jag ska anmäla mig till sökmotorer, ping, och annat konstigt. Det enda jag lyckades med i början var Google. Men nu börjar jag tro att detta sker automatiskt. Så jag kommer aldrig att få veta, snyft, om mina texter hade varit intressant på bloggmarknaden för den större kretsen – PÅ GRUND AV TEKNIK!!!Ni skrev att ni letade efter bloggar om KUNGAHUSET Jag har i alla fall inlägg om bl a PRINSESSAN MADELEINE både idag och imorgon! Om det nu kan va’ nåt?KÄRA HÄLSNINGAR, EN OBETYDLIG LITEN BLOGGPS. Ni har sett många bloggar. Ni är proffs. Om ni går in på min blogg och tycker att den är värdelös, så kommer jag att fatta vinken och ge upp.PPS. Om bloggen verkar lite hit och dit så kan det bero på att jag lider av multipla personligheter och att den var tänkt som en allvarlig politisk blogg från början – men nu blivit något helt annat!PPPS. Ni söker bra killbloggar. Om ni letar efter den RIKTIGE ”grymt rolig person”-bloggaren, så finns han här, helt enkelt: joelsunderbara.blogg.se om han verkligen är av manskön är jag ibland lite osäker på dock …)Förlåt för den perverst långa kommentaren, men då ska ni se dem jag ibland lägger in hos mina bloggvänner …… och mina sms …

#10 - camilla

En blogg värd att kolla in blingis.blogg.se En rolig blogg som INTE bara handlar om mode =) värd att kolla!

#11 - elin

Life is a blessing, so keep loving each day

#12 - Helena

Vill bara överösa er med all possitiv feedback man kan ge! -ni är så jävla bra och jag är skitglad för er skull att er blogg går så bra! :) Hejja hejja, keep up the good work tjejer. Ni är störtsköna!

/Helena

#13 - Georges

Det är förjävligt när håriga män förlorar om att slåss om en liten gummipuck :/ Vart ska världen ta vägen, och framför allt vad ska den mediokra svensken prata om när de står framför köttdisken och ska välja blandfärs eller köttfärs och råkar få en annan människa lite föra nära änns egna territorium, jag menar håriga män för oss alla lite

närmre och dom får oss att ha någonting att prata om, istället för att krysta fram ett litet, ursäkta eller hej.

#14 - Rebecca

Tipsar ni inte om inredningsbloggar varenda gång? Hade varit kul om ni kommit med något nytt, nått annorlunda!