bloggkommentatorerna

Sympatiserar med Alex Schulman
Av allt hemsk jag läst att Alex Schulman tvingas stå ut med som äkta make till Katrin Schulman så är nog det här det värsta. Att leva med Katrins gap och skrik kan ju funka om man bara målmedvetet stänger av hörseln. Och kravet att det ska vara helt knäpptyst när Katrin sover kan man ju se lite som en lek. Man kan smyga runt och försöka vara så tyst man kan för annars vaknar monstret. Då börjar hon gapa och då stänger man av hörseln. Det funkar ju.

Men att tvingas styrketräna på ett gym och bli fotograferad till en blogg när man drar i dessa fula gymmaskiner med sina spagettiarmar måste vara riktigt obehagligt. Vad vidrigt det måste vara att möta viktiga personer som prestigeror ett visst antal kilo med den där spaken, och som lägger märke till att man själv inte drar alls lika tungt.

För en gångs skull skrattar jag i alla fall inte åt hur dum Alex Schulman ser ut, för på gymmet ser alla ut som töntar. Det är inte människovärdigt att slita och dra i stålställningar som bara finns till för att man ska slita och dra i dem.

Skulle aldrig falla mig in. Jag får skylla mig själv när jag blir så benskör att alla lemmar bara hänger styrsellösa i sina fästen om några år.

//Mia
#1 - ANJA

Fy, jag tycker synd om Alex. Har alltid ogillat Katrin, blä.

#2 - Pethra

Varför är det synd om Alex? Han har väl en egen vilja, kunna säga ifrån när det är stopp eller är han en äkta toffel? Familjen Schulman älskar uppmärksamhet, positiv som negativ.

#3 - Pethra

Ganska roligt att Katrin efter 30 år har kommit underfund med att det är träning och att äta rätt som är det bästa sättet för att komma i rätt form. Ett tag verkade hon verkligen tro att det var att äta så lite som möjligt som var det mest effektiva. Stackars flicka.

#4 - Sara

Jag tror faktiskt att Alex är med på det hela till 100 %. Det är ju en del av hans image och den bild han försöker skapa av sig själv. Uppfattar ni inte självironin i det hela? Ha det bäst och keep on rockin´ med er toppenblogg!