bloggkommentatorerna

Önskemål
Vi hoppas egentligen att ni inte sitter och ugglar vid bloggen ikväll, men vill ändå passa på att fråga vad ni önskar inför nästa år. Vad vill ni att vi ska skriva om under 2009? Är det något ni har saknat under det här året? Obs! Det är ingen idé att ni önskar att vi ska sluta skriva om en del saker. Vissa saker brinner vi för, oavsett vad ni tycker. Vi fortsätter skriva om det, men det konkurrerar inte med det andra. Kom gärna med förslag. Vi är idel öra. Gott nytt år!
Önskemål

Vi hoppas egentligen att ni inte sitter och ugglar vid bloggen ikväll, men vill ändå passa på att fråga vad ni önskar inför nästa år. Vad vill ni att vi ska skriva om under 2009? Är det något ni har saknat under det här året?

Obs! Det är ingen idé att ni önskar att vi ska sluta skriva om en del saker. Vissa saker brinner vi för, oavsett vad ni tycker. Vi fortsätter skriva om det, men det konkurrerar inte med det andra. Kom gärna med förslag. Vi är idel öra.

Gott nytt år!

Överraskande
Jag måste säga att jag blev förvånad när jag läste att Blondinbella tog ut sin första blogglön så sent som i januari förra året. Samtidigt som vi började blogga. Vi hade då känslan av att en del tjänade stora pengar på bloggandet redan då. Men det kanske inte var förrän precis då hela industrin kom igång.