bloggkommentatorerna

Englas kommentarer
Jag måste säga "hatten av", som en annan pensionär, för flera av Englas läsare idag. De är några stycken som på ett mycket sakligt sätt har argumenterat med Engla och försökt få henne att förklara vad hon menar med "No more fashion victims"-tröjan och de svårbegripliga motiveringarna till varför hon äger en sådan tröja.

Särskilt Anna Klara, Lou och U har flera poänger utan att gå till personangrepp. Även om Engla som vanligt vill blanda bort korten och påstå att folk kräver att hon hänger ut sitt privatliv. Återigen säger hon att hon bara visar en liten del av sitt liv i bloggen och att vi inte kan döma henne utifrån det vi ser där. Det är ju det roligaste argumentet, för precis som Anna Klara påpekar så kan man ju bara tolka det som att hon handlar ÄNNU mer än det som hon visar upp i bloggen. Eller menar Engla kanske att hon shoppar för oss läsares skull, och att hon lämnar tillbaka dem efter fotograferingen.

Well, hon lät iaf dessa kritikers röster slinka igenom censuren. Det hedrar henne. Och flera av hennes fans står kvar vid hennes sida. Det är nästan rörande att se hur Jeanette och Anja gör sitt bästa för att stödja henne. De har helt enkelt svårt  för att skilja på sak och person.
Days of our lives

Det finns en blogg som handlar om såpan Days of our lives eller Våra bästa år på svenska. Onödigt tycker många kanske? Jag förstår de som fastnar för den här skiten. Om jag är hemma en dag och jag råkar slå på TV:n och den här såpan är på så kollar jag. Kalla mig viljelös, men det är något som drar.

Personligen är jag fast i Dallsträsket. Jag längtar tills säsong 8 kommer ut på DVD. Jag har förbeställt den på Ginza. I slutet av februari kommer godiset.

En Dallas-blogg får gärna startas av den som har tid/intresset. Jag kommer hänga där jämt!! (Vill ha!! Ge mig!!) Tänk att få diskutera Sue-Ellens osunda alkoholvanor och fejkade ansiktsuttryck, Lucys misslyckade ragg och cameltoeoutfits, Bobbys svampfrilla och JR:s genuina elakhet varje dag. Någon som har lust?

//A-M

Fantastiska Abbe!
I tårar skriver jag det här inlägget. Vill ni gå in på väldens finaste blogg så gå in på Heja Abbe. Den handlar om en kille som föddes med hjärtfel pga av ett kromosomfel. Han har genomgått mängder med operationer och kämpat hela sitt lilla liv. Det finns filmer man kan titta på och så kan man läsa om honom. Vad jag förstår så är det pappan som skriver. Hur gulligt som helst. Jag blir så rörd. Nu måste jag lipa lite till.