bloggkommentatorerna

Vi bemöter kritik
Vi lämnar tydligen en del att önska. Designen är inte vad den borde vara och bilder tycks saknas av många. Torftigt språk, klämkäcka inlägg, förutsägbara åsikter, yada yada yada... Tyskungen, vi vet att du älskar oss.
#1 - Färjan-Ruth

Ni är jättebra, fantastiska!!! Kram. Färjan-Ruth. obs:Läs min artikel idag om "Jag hatar den Svenska jantelagen". Kram

#2 - frida

kan ni inte skriva mindre om tråkiga bloggare som skugge, schulmans och de gamla drösarna, skriv om de unga och härliga bloggarna, mina favoriter är hibbs, mogi, mini och sydow.

#3 - johanna

Jag tycker ni är underbara, men BB borde bojkottas!

#4 - Nitania

Hejsan! Bara några dagar kvar att tävla i min tävling. *Ni har chansen att vinna en röd digitalkamera från Samsung S630* Fantastiskt va? Även hela 14 tröstpriser utlovas! Delta nu: http://nitania.blogg.se/2009/march/utkast-ny-tavling.html

#5 - Anna

Äsch, jag tycker att det är lite orättvist att skriva att ni har torftigt språk när man inte själv kan stava till eloge. Faktiskt ;)

När jag tittar på Spotlife-bloggar på jobbet och stänger ner kraschar hela systemet. Hemma går det hur bra som helst, är det någon annan som har haft liknande problem tro, eller ska jag skriva till Spotlifes nya bloggansvariga? ;)

Svar: HAHA!
Ska omedelbart åtgärda mitt stavfel.

/Klaus
annamaria

#6 - niina

vi gillar er med så att säga...

#7 - H

ni är skitbra!

har ni läst vad er chef skrivit om er på sin blogg?

#8 - litentanta

Ja, vad ska jag tillägga då? Jo, som gammal kärring, nja, 40-taggare ivf, så kan jag säga att jag gillar er. Trivs med "nivån" eller vad man nu ska säga, gillar ju även bitiga bloggare, älskar Alex när han är på topp men sitter ju även som ett fån o läser gullegull-bloggar som Hannah Graaf (trots början på varje inlägg, min vän?!) hihi!

Bara att tuta o köra, bit huvvet av dem när ni känner för det o ja va fan, er blogg, ert val liksom :-)

#9 - Bananen

Vad tycker ni om Nimrod's blogg ?

"EN ORDINÄR PSYKOPATS VARDAG"


http://nimrodofobi.blogspot.com/

#10 - Johanna

Jag gillar att ni inte har några bilder (för det skulle vara rätt distraherande), jag gillar att er sätt att skriva och jag gillar att ni håller koll på om något intressant händer på allas halvtråkiga bloggar så att jag slipper läsa dem! Jag gillar er helt enkelt! (och jag tycker inte att det där inlägget om er kommer fram till så mycket mer än att ni skvallrar - men vem gillar inte skvaller egentligen?)

Svar: Precis. Jag älskar skvaller. ;-)

/Klaus
Klaus

#11 - Mattias

Designen är väl som den är men att ha länkarna i ljusrosa med vit bakgrund känns som ett djävligt märkligt val med tanke på att ni har en av de stora bloggarna och stureplangänget har väl webdesigners?

Har alltid gillar eran blogg för övrigt även om jag tyvärr inte orkade följa med er i era byten då jag mest gillade den gamla designen :) Ska göra ett nytt försök att kika in ibland

hmm, tydligen svarade jag fel på er fantastiskt svåra fråga om vad 6+9 är så jag försöker igen :)

#12 - Madelene

Tycker ni gör ett bra jobb. Men tycker att ni ska skriva om lite andra bloggar också. Och bojkotta t.ex. BB helt. Skriv om roliga bloggar som knivlisa och egoina, de förtjänar att bli mer omnämda.