bloggkommentatorerna

Årssammanfattning
Förra året skrev vi en gemensam sammanfattning av bloggåret 2008. Det är kul att läsa den nu i efterhand. I år har vi tyvärr inte skrivit någon. Om man ser tillbaka på 2009 så har det inte alls varit lika innehållsrikt som 2008. Vi har bloggat på stureplan i över ett år nu, och det lunkar på utan problem. Till Blog Award var vi inte nominerade det här året, däremot fick vi äran att sitta i juryn! Däremot har bloggläsandet ökat extremt mycket under året. Vi har blivit omsprungna rejält av nyare bloggar. Vi har inte tappat läsare, men andra har fått enorm genomslagskraft och därför har vi ramlat neråt på listorna. Vårt hopp inför 2010 är att många av de nya bloggläsarna hittar till oss. Det borde rimligtvis finnas ett stort intresse där ute av att diskutera andra bloggar. Vi ses nästa år!
Året som gått!
Idag är det många som gör fina långa inlägg om hur bloggåret 2009 har varit. Några bloggar i urval: Blondinbella (hmm Blog Award då?), Kissie, Fotograf Emelie Ohlsson, Nevnarien, Natacha Peyre, Pyttis, Michaela Forni. Vilken är er favorithändelse i bloggvärlden år 2009?
Årssammanfattning

Förra året skrev vi en gemensam sammanfattning av bloggåret 2008. Det är kul att läsa den nu i efterhand. I år har vi tyvärr inte skrivit någon. Om man ser tillbaka på 2009 så har det inte alls varit lika innehållsrikt som 2008. Vi har bloggat på stureplan i över ett år nu, och det lunkar på utan problem. Till Blog Award var vi inte nominerade det här året, däremot fick vi äran att sitta i juryn!

Däremot har bloggläsandet ökat extremt mycket under året. Vi har blivit omsprungna rejält av nyare bloggar. Vi har inte tappat läsare, men andra har fått enorm genomslagskraft och därför har vi ramlat neråt på listorna. Vårt hopp inför 2010 är att många av de nya bloggläsarna hittar till oss. Det borde rimligtvis finnas ett stort intresse där ute av att diskutera andra bloggar.

Vi ses nästa år!