bloggkommentatorerna

Senaste bråket
Tyskungen och DennisM. Den här gången bryr jag mig inte om att göra någon resumé av tjafset. Det bråkas om en löjlig sak och är inte intressant för utomstående. Men jag fastnade för en kommentar i Tyskungens inlägg: Jag borde inte kladda inte ner mig och mitt varumärke med att associeras med den här typen av bråk. Sorry Tyskungen, men jag känner mig som utomstående bloggkommentator ändå tvungen att påpeka det: bråk ÄR ditt varumärke. Gillar du inte det så bör du kanske starta om från början. Byt namn och utseende på bloggen och börja om från scratch.
#1 - Pia

Onekligen känns det som att det blivit hans signum!! Och inte i positiv bemärkelse enl min mening!

#2 - angelika

håller verkligen med

#3 - amanda

han är så sjukt patetiskt den där tyskungen, hans blogg suger!

#4 - Tyskungen

Ni har inte följt min framfart så länge. Dessvärre så har ni rätt vad gäller kanske det senaste halvåret. Sen jag gjorde recensionerna har bloggen bara blivit sämre och sämre.

Innan dess har jag nog ansetts vara en ganska trevlig snubbe. Mina gamla läsare vet vad jag menar. Hoppas jag.

Intressant att notera att trots att jag förmodas vara ett sånt svin så är det över 40 bloggare som frivilligt vill att jag ska recensera deras bloggar. Trots att jag är så sjukt elak och bråksuktande (!).

Faktum är att ni kommer få se ngt annat framgent, nåt som ni nog inte är så vana vid med tanke på hur kort tid ni följt bloggen.

Låt mig bara säga att jag gjort ett antal experiment som en förberedelse inför något lite större. Att starta linkbaits och hugga på bloggbråk är bara ett av dem.

Vad, och hur jag gjort kommer jag berätta mer om inom en ganska snar framtid. Om inte annat så kan ni komma och kolla på någon av mina framtida föreläsningar där jag kommer redogöra för detta.

MVH,

Klaus

#5 - Lennart

Han har två handikappade barn plus en fru dessutom, hur fan hinner han med att sitta och tjafsa med tonåringar?

Svar: Det där var bara lågt! Lämna hans barn utanför.

Tyvärr har jag tröttnat lite på Tyskungens blogg just för alla bråk, han är ju en otroligt bra skribent, varför inte dra nytta av det och börja skriva så bra som han kan?
Tyskungen

#6 - Anni

En otroligt bra skribent? Kanske det, men stavningsmässigt har Klaus en del att träna på, särskilt som han så gärna klagar på andras sätt att skriva. Jag blir lite förvånad ibland och får det inte riktigt att stämma.

Det senaste jag såg var "looser". :)

Hälsningar/
Besserwisser-Anni ;)