bloggkommentatorerna

Fel av mig
När jag gick in på Bloggportalen möttes jag av den tragiska nyheten att Ingo är död. Det måste verkligen vara nyhetstorka tänkte jag. Han kunde inte varit gammal? Fast han var ganska tjock och läste jag inte någonstans att han var deprimerad? Sådant sliter ju på kroppen. Hur gammal kan han ha blivit? 50 år? Det är ingen ålder på en gammal häst. Det måste vara minst 10 år sedan han var med i Baren. Då slog det mig. Boxaren. Inte Barendeltagaren. Jag skyller på att jag är för ung. Alla andra ursäkter skulle bara göra saken värre.
My mistake
Jag trodde jag hade råkat klicka mig in på fel tonårskilles blogg när jag läste: Inte ätit på mycket länge. Men det var bara Tobias - grymt rolig som snackade om en viss sorts kakor. I övrigt verkar han äta godis som aldrig förr. Det känns skönt, såhär dagen efter frossar-fredagen.
Nästan ego-pic
Stina-Lee publicerar inte lika många bilder på sig själv längre. Jo, hon har fortfarande en hel del bilder, men inte som för något år sedan. Då kunde man varenda ögonfrans utan och innan. Men den här bilden längst ner är ju nästan en Stina-Lee-bild. Hon påpekar det själv, och jag tycker det är ruskigt likt. Fast inte såhär. Det där är sinnessjukt.