bloggkommentatorerna

Krya på dig Magda!
Läste det hemska som hänt Magdalena Graaf precis. Det är verkligen fruktansvärt. Hoppas att allt kommer bli bra och att hon repar sig fort. Hanna har skrivit Magdalenas mail här om man vill skicka en hälsning till henne. Nåväl, när jag läste om vad olka bloggare skrivit om Magda så hamnade jag på en för mig okänd killes blogg som får mitt skämt om Kissies rädsla för dropp att verka aningens milt i jämförelse. Att skämta om döden när någon precis har sett den i vitögat anser jag vara en aning klumpigt. Men alla har vi olika tolerans.
#1 - V

Jag skulle vilja ha mer bevakning på Karolina Lassbo. Tycker ni inte att hon blivit lite tjatig och tråkig? Jag menar, det är uppenbart i bloggen att hon fiskar efter ett nytt jobb och en ny kille. Herregud! :P

#2 - SANDRA

Läste bland Englas kommentarer att shopaholicmamman har rykte om sig att ha lurat folk på pengar, är det nåt ni känner till?

#3 - majda

http://purplegrey.blogg.se

det här är ju verkligen absurt, vad fan gör dom med människorna. Först Mojje och nu Magda!

#4 - sofia

visst fan är det klumpigt. men jag skrattade högt åt förslaget att döpa om programmet till "let's die". det är någonting visst med förbjudna skämt.

#5 - sandra

Hej! Ni som är bra på att ta reda på det mesta kanske kan klura ut detta? http://superficially.blogg.se/2009/january/jag-funderar.html
Snälla hjälp mej, då jag blev väldigt nyfiken!!