bloggkommentatorerna

Veckans citat
Veckans citat går till Natacha Peyre. Hon skriver såhär om frukten Papaya: Visste ni att man tydligen ska tappa sexlusten av att äta Papaya. Det ges tydligen någon slags Papaya extrakt till apor för att de ska tappa sexlusten. Fan, Papaya som är en av mina favorit frukter. Ska passa på att äta mycket Papaya medans Dhani är borta, för att sen blir det ingen Papaya. Okej. Natacha har tydligen problem med sexlusten. Annars behöver hon väl inte sluta äta papaya? Har det fungerat bra trots papayaätandet så skall det nog inte vara några problem i fortsättningen.
#1 - Falkman

Den egentligen frågan är väl ändå hur vida papayan varit på månen?
http://metrobloggen.se/falkman

#2 - VICTORIA DUBBEL V

Haha har lite svårt att tro att man tappar sexlusten helt bara av att äta en liten frukt :P. Det är säkert någon brittisk undersökning som vanligt.

#3 - Fia

haha.
det stod pa bloggtoppen att om jag gillar metrobloggen.se/falkman sa ska jag gilla er blogg oxa. nu e fragan om ni gillar falkmans blogg?

#4 - Anna - Sanningen om Amerika

Haha, ja d e ju tur att man inte inte gillar papaya då!

#5 - Linda

Haha :)

När jag var i Afrika och hade trampat i sjöborrar som resulterade i över 50 stick i vardera fot tog dem papaya saften och smetade på - ska tydligen ha en verkan för sådanna stick. Det funkade men jag råder att man bör hålla fötterna borta och badskor är bättre än flip flop.

Svar: Japp! Funkar för t.ex. getingstick oxå. Papaya innehåller någon slags enzym som hjälper. Vet ej hur, men bra är det ju =)
I