bloggkommentatorerna

Veckans skärpning
Nej, Linda Rosing nu får du skärpa te´dig. Skall man ha en av Sveriges största bloggar så får man faktiskt lära sig att uppdatera den ordentligt. Trots att man är i Turkiet. Det måste finnas någon som kan hjälpa dig. Bobby och Alexander är väl med dig? Är de lika teknikmiffiga? Vi vill se bilder. Det lovas och lovas men inget händer. I bloggvärlden finns inget som heter sen. Nu har du inte uppdaterat på fyra dagar. Det känns som ett svek. *nuddar med baksidan av handflatan i pannan och suckar* Jag och Mia diskuterade det i början av hennes bloggkarriär att hon nog inte skulle orka blogga så länge. Det gäller att vara väldigt ihärdig och tålmodig. Vi tvivlade på att Linda besatt de egenskaperna. Är det nu slutet på hennes bloggkarriär vi ser? Vad tror ni?
#1 - christina

Har sett att "femman" gör reklam för hennes blogg, märkligt att inte de som är hennes arbetsgivare sätter press på henne.
Är hennes blogg verkligen en av Sveriges största, har den inte rasat?

#2 - "Hon med smaldrömmar"

Slutet på hennes bloggkarriär är det väl knappast. Med tanke på att det är i princip hennes enda chans (efter det kommande programmet som hon nu fått) att hålla sig kvar i rampljuset lär hon fortsätta ett tag till. Fröken Rosing är ju inte direkt okänd för sin vilja att desperat klamra sig fast vid kändisskap, trots att hon borde vara borta för länge sen :)

#3 - Meems

Alex har ju uppdaterat sin, så visst kan han hjälpa henne.
Tror att hon skiter i det!!

#4 - Jenny

Kolla denna artikel om "modebloggaren" Kenza:
http://www.dagensmedia.se/mallar/dagensmedia_mall.asp?version=213486

Håller verkligen med Hanna Fridéns lysande krönika i dagens Metro, där hon betackar sig för att vara nominerad i Modebloggskategorin. Är alla så okunniga/ointresserade så att alla bloggar som skrivs av en (yngre) tjej automatiskt är en modeblogg, vad de än skriver om?

http://www.metro.se/se/article/2009/01/26/17/3742-45/index.xml

#5 - s

Sedan bloggen flyttade har den rasat ordentligt. Trist och intetsägande. Det verkar som om hon skriver lite ibland bara för att hon måste.

#6 - Falkman

Ska vi verkligen klaga på att hon inte uppdaterar. Jag menar. Ska vi verkligen det?
http://metrobloggen.se/falkman

Svar: Haha! Du ser det på det sättet. Sån är du, sån är du.
annamaria

#7 - Mimmi

Hihi ... Rosing ska ju ha fest på onsdag=imorgon. Det måste ha varit MÅNGA som tackat nej, för många halvkändisar får NU inbjudan, 1-2 dagar före kalaset :)

VAD gör inte den kvinnan för att bli känd, ökänd.

#8 - AnHouraday

Lindas f;rs;k att bygga en karri'r har d;tt ut f;r l'nge sen. Som bloggk'ndis har hon hankat sig fram ett extra tag men vilka 'r det egentligen som l'ser hennes blogg??? Jag trodde att ingen brydde sig...

#9 - Hola

Mitt huvud sprängs när jag läser Bobbys blogg

#10 - litentanta

Jag läste hennes blogg förut, har haft som regel att kolla av de personer som jag haft lägst tankar om och deras ev bloggar, bara för att se om jag haft rätt eller bara varit fördomsfull.... Linda var/är en rar tjej, morsa och allt, men jag vet knappt av nån annan som är sååååå impulsstyrd som hon är och hon verkar ledsna oerhört fort... Men hon har ju fått tämligen mycket skit under resans gång också, så kanske lika bra att backa sig ut från nätet? (Sen känns det ju som att Falkman har en viss poäng också...hehe!)