bloggkommentatorerna

Släcker ner
Jag orkar inte skriva mer idag. Mitt tips är att hålla koll på Calle Schulmans blogg idag. Han har nästan lovat att fylleblogga. Det tycker jag är kul. Då vet man att det är helg.
Katrin har kommit till insikt
Katrin skriver att hon börjar förstå tjockisar mer och mer. Jag förstår inte hur hon har kunnat undgå att inse att hon har förstått dem hela tiden. Hon om någon vet ju hur man gör när man degar till sig. Hela hennes liv är indelat i svullarperioder och bantningsperioder. Visserligen fördelar hon tiden ganska jämt och lyckas hålla sig smal och relativt vältränad tack vare sina regelbundna livsomställningar. Men hon måste väl ändå ha insett långt tidigare att det är enkelt att bli tjock? Om hon inte skulle orka ta sig i kragen på ett helt år så hade hon antagligen ökat ganska mycket i vikt jämfört med hur hon brukar ligga till. Inte för att jag tror att det kommer att ske under överskådlig tid. Katrin verkar leva för sina projekt. Snart börjar hon med stegmätare och pulsklocka igen.
Gynning och Persson
Jag härmade Carolina Gynning häromdagen när jag och Mia träffades. Mia sa: -Hon låter som Tiffany Persson. -Jaaaa, sa jag lika skrikig, självgod men utan humor. Det finns något gemensamt mellan de tu trots deras uppenbara skillnader.