bloggkommentatorerna

Spiderchick har mycket att lära

I och med graviditeten har Spiderchicks blogg blivit mycket mer intressant att följa än tidigare. Så är det med många bloggar. De får jätteuppsving när blogginnehavaren blir gravid. Folk tycker tydligen att det är spännande att följa någon som bara blir större och större. Peaken är vid förlossningen, och sedan minskar besökarna. Själva barnet är inte lika skojigt tydligen.

Men i Spiderchicks fall är det olyckskorparna som är roligast! Sveriges krösamajor har tårtkalas på Spiderchicks blogg. Festen startade när hon kom ut som gravid. Sedan dess har katastroflarmen ringt. Vindruvor rapporteras vara det mest kaloririka man kan proppa i sig. Tops är det farligaste och olagligaste man kan kasta i en toalettstol. Idag försökte Spiderchick förekomma experterna genom att försiktigt fråga om det är förbjudet att kissa i havet. Än så länge har ingen kunnat bekräfta detta, men redan nu kan man läsa att det är mycket farligt ur bakteriesynpunkt att kissa i vatten. Det är tydligen som att tigga och be om en urinvägsinfektion. Tala om det för barnen! Det är många som skulle bli tacksamma om de lyssnade på det rådet.

Blondinbellas nya kläder
Vi är ju överens om att Blondinbella verkar ha bilder i huvudet om hur hon själv ska framstå. Som att hon spelar en roll i varje sammanhang. Det har väl aldrig visats tydligare än i det här inlägget? Hur ser man ut när man är “Desperat-romantiskt-flickvän-som-är-pojkvänslös-och-ägnar kvällarna-åt-filmer-som-Thenotebook” ? Är det då man går osminkad och klädd i pojkvännens kläder? Nej, det kan det ju inte vara. Det är ju då man är som vackrast. Att hon inte kör på Nils tischa och naturellt ansikte på Almedalsveckan?
Sommarblogg
Man känner ju inte så mycket för att sitta vid datorn när det är så här fint väder, men det är konstigt nog ganska underhållande att läsa om vad folk gör i solen. Det är förvånansvärt lite "låg och pressade hela dagen. Outfit: bikini." och ganska mycket variation på bloggarna trots allt. Konstigast är de som skriver att de har varit och shoppat. Självmordskandidater? Och Michaela Forni orkar fixa naglar, hår och smink trots att det mesta förvandlas till rinnande materia idag. Amir verkar ha haft det kul. Älskar bilden med Charlies statistik. Minns känslan när kurvan gick brant uppåt sådär som den bara kunde göra när man inte hade så många läsare.