bloggkommentatorerna

Bloggfamiljen Graaf
Bloggfamiljen.se föds ju först imorgon, men jag tycker den låter sådär lite halvtråkig faktiskt. Visserligen har jag bara fått bra vibbar av Magdalena Graaf, men jag tvivlar på om det blir jättespännande att läsa hennes, Hanna Hedlunds och Hannah Graafs texter på den nya sidan. Regina Lund kanske kan vara en hit eller en riktigt miss, det vet man aldrig. Hon är ju i alla fall lite annorlunda. Detta verkar det vara en ganska vuxen satsning. Inte en tonårsbloggare så långt ögat når. Det kommer resultera i sämre klickstatistik. Frågan är vad som är skillanden övrigt.
Bloggfamiljen Graaf

Bloggfamiljen.se föds ju först imorgon, men jag tycker den låter sådär lite halvtråkig faktiskt. Visserligen har jag bara fått bra vibbar av Magdalena Graaf, men jag tvivlar på om det blir jättespännande att läsa hennes, Hanna Hedlunds och Hannah Graafs texter på den nya sidan. Regina Lund kanske kan vara en hit eller en riktigt miss, det vet man aldrig. Hon är ju i alla fall lite annorlunda.

Detta verkar det vara en ganska vuxen satsning. Inte en tonårsbloggare så långt ögat når. Det kommer resultera i sämre klickstatistik. Frågan är vad som är skillanden övrigt.

Smart, smart...
Kicki Norman förklarar hur det ligger till i finest.se vs Johanna Trenck-fallet. Hon verkar inte ens ha någon inside information. Hon är helt enkelt bara lite mer uppmärksam, och har lite bättre slutledningsförmåga än vad jag har. Fan, jag ska börja läsa Kickis blogg. Jag gillade verkligen henne för hundra år sedan när hon jobbade på SOLO.