bloggkommentatorerna

Privat
Snacka om att Engla gör avsteg från sin tillrättalagda prinsessblogg i det senaste inlägget. Fy fan vad obehagligt. Och det låter ju helt galet! Så konstigt att de på gynakuten säger att det kan bli så om det är långt mellan cyklerna. Att man blöder igenom fem tamponger, tre bindor och två handukar på 30 minuter! Hur lång tid tar det innan man behöver blodtransfusion under en sån helt vanlig menstruation? Shit, jag blir svimfärdig bara jag läser om det. Engla och R tyckte att det var lika bra att berätta om det för annars börjar ryktena gå. Är Engla såpass offentlig nu att sånt sprider sig? Men det är ju bara bra att hon orkar berätta om det.
Mesigt
Det är naturligtvis omdömeslöst, som det så ofta är när man är full, att lägga upp fyllebilder på sin rikskända blogg. Det är antagligen asjobbigt att ragla upp som Katrin gjorde i morse och mötas av suddiga bilder med pinsamma motiv från natten. Men det är lite oväntat töntigt av Katrin att ta bort de värsta bilderna. Det trodde jag inte om henne. Det är såklart ingen som mår bättre av att se henne sitta sketfull och byta tampong med bar överkropp på toa, men hon tappar lite när hon inte vågar stå för det. Katrin är ju känd för att inte skämmas för något och i alla lägen bjuda på sig själv. Hon blir lite för mänsklig när hon ångrar och försöker mörka sina fylleupptåg.
Privat

Snacka om att Engla gör avsteg från sin tillrättalagda prinsessblogg i det senaste inlägget. Fy fan vad obehagligt. Och det låter ju helt galet! Så konstigt att de på gynakuten säger att det kan bli så om det är långt mellan cyklerna. Att man blöder igenom fem tamponger, tre bindor och två handukar på 30 minuter! Hur lång tid tar det innan man behöver blodtransfusion under en sån helt vanlig menstruation? Shit, jag blir svimfärdig bara jag läser om det.

Engla och R tyckte att det var lika bra att berätta om det för annars börjar ryktena gå. Är Engla såpass offentlig nu att sånt sprider sig? Men det är ju bara bra att hon orkar berätta om det.