bloggkommentatorerna

Bella tar avstånd
Blondinbella mer eller mindre erkänner här att hon inte tyckte att hennes tv-program som gick förra vintern var särskilt lyckat. Det är lite konstigt att läsa för jag tycker att det var väldigt nyss den där serien gick. Den kom innan jul 2008, och då hade Blondinbella sedan flera månader tillbaka ansetts ganska normal efter den extremt provocerande bloggstarten hon hade för att skaffa läsare. Och nu har hon redan kommit över den fasen då hon pladdrade på inför kameran och lät som en förvuxen Lotta på Bråkmakargatan. Blondinbellas utveckling är faktiskt ganska intressant att följa. Till skillnad från vissa andras.
Bella tar avstånd

Blondinbella mer eller mindre erkänner här att hon inte tyckte att hennes tv-program som gick förra vintern var särskilt lyckat. Det är lite konstigt att läsa för jag tycker att det var väldigt nyss den där serien gick. Den kom innan jul 2008, och då hade Blondinbella sedan flera månader tillbaka ansetts ganska normal efter den extremt provocerande bloggstarten hon hade för att skaffa läsare. Och nu har hon redan kommit över den fasen då hon pladdrade på inför kameran och lät som en förvuxen Lotta på Bråkmakargatan.

Blondinbellas utveckling är faktiskt ganska intressant att följa. Till skillnad från vissa andras.

En poäng
En läsare har bestämt sig för att göra Meral ledsen och tar i ifrån tårna. Det är den vanliga visan med personangrepp för att verkligen komma åt bloggaren. Och så sammanfattas lustigt nog precis den bilden man har av Meral, och som man har haft sedan hon var med om och om igen i Baren utan att aldrig vinna. Jag vet att Meral läser vår blogg och jag skulle vilja att hon svarar på om det stämmer eller inte. Är hon en kändis-wannabe eller inte? Vad har hon gjort under alla dessa år som nästan-kändis? Hur försörjer hon sig nu? För att ha en dräglig levnadsstandard så förutsätter jag att hon tjänar pengar på fler sätt än via bloggen. Om inte så vill jag veta vad hon har arbetat med sedan dokusåpatiden.