bloggkommentatorerna

Någon går bananas
Man har ju exempelvis hört att de värsta homofoberna är smygbögar. Att man bara skriker och gapar om man har något att dölja. Det tror jag personligen mest är bullshit. "Där trampade jag på en öm tå!" är ett av mina hatuttryck, för det stämmer ofta inte alls. Men jag väljer idag att göra ett undantag och tro att den som förnekar det mest är den som är allra djupast nere i skiten. Hahahaaaa, han är så jävla lättstött, den kaxige Tomic-pojken.
#1 - Sara

Haha, vilket retardo!

#2 - aa

Tål ni inte eller?

#3 - elin linnea

håller med till viss del det där med öm tå, men just när det gäller "lättare homofobi" eller vad nog säger, så stämmer det nog. Killarna behöver inte vara bögar själva, men de är ofta killar som är rätt osäkra i sin sexualitet och inte haft så många tjejer själva som är emot homosexuella.

#4 - pelle

Kan sätta en hundring att kommer ta det här inlägget som en "homoförklaring" från er sida, hehe. Storbloggare är inte så jävla haja på att första varesig ironi eller sarkasm.

#5 - Alexander

Katt-anuset ÄR månadens roligaste inlägg. Men det här kanske kan komma på en solid andraplats?

http://elinbutler.blogspot.com/2009/09/bananmannen.html

#6 - Malin

Men vilken humorbefriad stackare!! Go BK!! :-)

#7 - Isabella

hahahaha han är för söt den där pojken!

#8 - stephie

vet inte om jag är den enda som har missat det...!?!? men vad har hänt med blondinbellas vän maria..hon nämns aldrig på bloggen längre??

#9 - Mikael Nilson

TomicTomi, är ju bara så BÖG att jag tror jag blir Galen...