bloggkommentatorerna

Sup lugnt ikväll
Dessie har elvaåriga läsare! Så himla svårt det är för Dessie att skriva om sina erfarenheter på Maria Pol på Valborg förra året. Och å ena sidan påstå att hon kan dricka med måtta nu (hallå, det har gått ETT år sedan den katastrofen) och å andra sidan råda sina unga läsare att inte dricka alls. Samtidigt som hon själv ska dricka med måtta ikväll. När vi alla vet att hon då och då vaknar upp asbakis på morgnarna. Hon är så otroligt ung, man vill bara ta hand om henne.
Kontraster
Katrin får skit från alla håll nu när hon desperat längtar efter att få ut sin bebis. Inte konstigt att hon trånar efter en förlossning med de här fötterna. Nu har hon börjat pumpa ur mjölk. Anledningen är att hon tror att stimulans av bröstvårtorna skyndar på värkarna. Icke populärt hos de goda mammorna (de som går i taket över att Alex låter Charlie äta sand). Någon tröttnade på de höga rösterna och tipsade moralisterna att läsa Dianas blogg istället. Den skulle tydligen vara en mammablogg av det mer ljuva slaget. Och där blev jag fast. Nu har jag läst om Diana som inte gnällde en enda gång under en TVÅ VECKOR lång latensfas. Diana är så exotisk. Hon kallar sin dotter Prinsessan och make Älsklingen men det där är ju standard i de ljuva mammabloggarna. Men Diana går steget längre, hon har klädvårdsdagar, hon gifte sig när hon var 20, hon dricker inte alkohol, hon kallar dasset för damrummet, hon har en klänningshörna i Prinsessans rum... Jag skulle kunna fortsätta hur länge som helst. Hon får, ärligt talat, Engla och Prinsessan Josefine att verka lite vårdslösa och aningen lösaktiga i jämförelse. Dianas blogg är en ny favorit. Och efter den ska jag ha för vana att gå direkt in till Katrins blogg igen, så att det jämnar ut sig.
Sup lugnt ikväll

Dessie har elvaåriga läsare!

Så himla svårt det är för Dessie att skriva om sina erfarenheter på Maria Pol på Valborg förra året. Och å ena sidan påstå att hon kan dricka med måtta nu (hallå, det har gått ETT år sedan den katastrofen) och å andra sidan råda sina unga läsare att inte dricka alls. Samtidigt som hon själv ska dricka med måtta ikväll. När vi alla vet att hon då och då vaknar upp asbakis på morgnarna.

Hon är så otroligt ung, man vill bara ta hand om henne.