bloggkommentatorerna

Sup lugnt ikväll
Dessie har elvaåriga läsare! Så himla svårt det är för Dessie att skriva om sina erfarenheter på Maria Pol på Valborg förra året. Och å ena sidan påstå att hon kan dricka med måtta nu (hallå, det har gått ETT år sedan den katastrofen) och å andra sidan råda sina unga läsare att inte dricka alls. Samtidigt som hon själv ska dricka med måtta ikväll. När vi alla vet att hon då och då vaknar upp asbakis på morgnarna. Hon är så otroligt ung, man vill bara ta hand om henne.
#1 - Ferferi

Hehe jag vet inte om jag får för mig grejer här nu men det finns en Johanna här bland BK-läsarna va? Som kommenterat på mina kommentarer innan vet jag. Nu finns det även en Johanna som kommenterar på inlägg på min blogg och jag undrar bara om det är samma person? För om inte, så finns det två Johanna där ute som tycker om att pika lite på mig då och då. :) Men det är absolut ingen fara, jag vill mest bara veta om ni är samma person eller inte!

#2 - Emma says style, love & rock and roll.

JA! Jag önskar jag kunde ta hand om henne också Men nu ska jag svida om till vandrarkängor och parkas för att ta hand om alla ungdomar boende i mitt område ikväll & inatt. Natten lär bli hård - men det är klart värt allt slit för "våra" ungdomars skull.

#3 - Fanny

Man måste ju älska dessie. Underbar bloggerska.

#4 - Emma

Haha, har ni sett det här? Roligaste valborgsinlägget från Victor: http://www.cafe.se/Default.aspx?id=694862&postid=20723

#5 - Mio

Jag gillar att hon skriver att om någon haft sex med henne när hon var så full hade det varit våldtäkt. När jag växte upp var det verkligen inte så, snarare tvärtom.

Svar: Men alltsa, att ha sex med nagon som ar sa full att hon inte ar medvetande ar val inte helt okej? Sexuellt utnyttjande vill jag minnas att sant kallas.
AnnaC

#6 - hejhej

Har ni sett detta inlägg: http://delanie.devote.se/blogs/4614068/egoina-ha-ha-vilket-skaemt-.htm

Ett i raden av all skit Egoina fått sedan hon tog över som redaktör på devote. Kanske något för er att skriva om? Är ju trots allt "bråk" i bloggvärlden.