bloggkommentatorerna

Gott nyttår
Nu skulle det sitta på sin plats att skriva ett långt inlägg som sammanfattar det viktigaste som hänt bloggvärlden under året. Men det är ju nyårsafton och vem har tid att skriva ett sånt inlägg då? Det största för oss var när vi gästade Bella & Tyra show i juni, och juryarbetet under Blog Awards, då vi också var prisutdelare. Nu hoppas vi på ännu större utmaningar nästa år. Ha en fin nyårsafton!
Gott nytt år

Nu skulle det sitta på sin plats att skriva ett långt inlägg som sammanfattar det viktigaste som hänt bloggvärlden under året. Men det är ju nyårsafton och vem har tid att skriva ett sånt inlägg då?

Det största för oss var när vi gästade Bella & Tyra show i juni, och juryarbetet under Blog Awards, då vi också var prisutdelare. Nu hoppas vi på ännu större utmaningar nästa år.

Ha en fin nyårsafton!

Hemlängtan
Alex och Amanda ska åka hem från Thailand om tre dagar. Det känns som att de kom fram igår. Men jag antar att det rör sig om en vecka. Min man är en rastlös själ som helst bara vill vara bortrest en vecka i taget. Därför har vi räknat bort Asien helt. Någon som har erfarenhet av att resa så långt under så kort tid? Är det inte väldigt jobbigt?