bloggkommentatorerna

Gah!
Det är så frustrerande när folk inte kan skriva begripliga meningar. Egentligen bryr jag mig inte ett skit om Andys lekland i Sickla. Jag bor inte i närheten av Sickla om även om jag gjorde det så hade jag dragit mig för att gå dit. Fan vad jobbigt det ser ut. Men jag blir ändå irriterad när Linda Rosing skriver såhär: Tyvärr så tycker jag att det fanns två negativa saker med detta lekland, dessutom var det svårt för lille Kean att sova där pga att ljudnivån var fruktansvärt högt. Massa barnskrik och luften där inne var helt kass. Vilka är de två negativa sakerna med leklandet? Barnskriken och luften? PLUS att Kean inte kunde sova eftersom ljudnivån var för hög? Ljudnivån var ju redan för hög. Det är som sagt oväsentligt, stället verkar vidrigt, så mycket har jag förstått. Men kan man inte läsa igenom sina inlägg innan man skickar i väg dem?
Gah!

Det är så frustrerande när folk inte kan skriva begripliga meningar.

Egentligen bryr jag mig inte ett skit om Andys lekland i Sickla. Jag bor inte i närheten av Sickla om även om jag gjorde det så hade jag dragit mig för att gå dit. Fan vad jobbigt det ser ut. Men jag blir ändå irriterad när Linda Rosing skriver såhär:

Tyvärr så tycker jag att det fanns två negativa saker med detta lekland, dessutom var det svårt för lille Kean att sova där pga att ljudnivån var fruktansvärt högt. Massa barnskrik och luften där inne var helt kass.

Vilka är de två negativa sakerna med leklandet? Barnskriken och luften? PLUS att Kean inte kunde sova eftersom ljudnivån var för hög? Ljudnivån var ju redan för hög.

Det är som sagt oväsentligt, stället verkar vidrigt, så mycket har jag förstått. Men kan man inte läsa igenom sina inlägg innan man skickar i väg dem?

Det kan inte stämma
Jag tror inte riktigt på Michaela Forni när hon säger att hennes blogg tar mer tid än vad jobbet som moderedaktör på Nöjesguiden gör. (Glamourama avsnitt 5) Det låter inte seriöst helt enkelt för bloggen kan inte ta speciellt mycket tid. Inte inläggen i alla fall. Fast jobbet på Nöjesguiden kanske inte är ett heltidsjobb?