bloggkommentatorerna

Lite stelt
Kollar på klipp från Stora Bloggpriset-galan och tycker det verkar ha varit jävligt tråkigt där. Inte ens Henrik Schyffert var speciellt rolig. Men liiite rolig var han ju ibland, och publiken moltiger sig igenom hela framträdandet. Konstig stämning. Någon som känner någon som vet någon som var där som kan kommentera?
#1 - Jennie

Har ni sett mailet som Natacha har skickat till Marie där Natacha skriver att hennes ex pojkvän Bingo Rimér är psykopat?

http://www.mondoblog.se/marieplosjo/67024

#2 - vanja

tråkigt när en publik ska vara extremt svåra att roa, schyffert uppträdde på almedalsveckan nån gång och alla satt som stendöda. varken skratt eller applåder haha. men så var det almedalsveckan iofs.

#3 - mumari

Jag var där!
Personligen hade jag skitkul, men det berodde väl mest på att det blir vad man gör det till, och på sällskapet!
Underbart roligt att träffa en massa närvänner och bloggare i verkligheten!
Och stämningen i allmänhet, myyycket trevligare än på Veckorevyns bloggala, som bara osar konkurrens om vem som är snyggast!

Svar: nätvänner skulle det såklart stå, inte närvänner :D
mumari

#4 - Helena/Bildbloggerian & Fototriss

Jag var också på plats. Inte mitt livs mest minnesvärda partaj, men inte det tristaste heller. Lite lagom småputtrigt sådär, utan någon större överraskning. En massa bloggmänniskor, utblandat med lite dokusåpamänniskor av blandad kvalitet. Prisutdelningen är ju kul att se och jag tycker Jenny Östergren gör ett bra jobb. Men det är ju så klart som Mumari säger, festen blir vad man gör den till. Jag var visserligen där i egenskap av panelmedlem, men jag kan ju inte påstå att jag kände särskilt många, så något mingel av rang blev det inte för min del.

Men som mammaledig uppskattar man ju ändå att få byta ut blöjorna i väskan mot läppstift och fickspegel, så jag var rätt nöjd ändå :)

#5 - Hanna Fridén

JAG HADE SKITROLIGT JAG!