bloggkommentatorerna

Se hit, sexy boy
Beklagar att vi inte har annonserat om Rahlenfeldts tävling tidigare. Kanske någon av er har missat att anmäla er på grund av vår tabbe? Förhoppningsvis inte.
#1 - Karin

nr 3 verkar vara helt övertygad om att man blir så betagen av hans skönhet att man inte ser vilken soptipp/svinstia han bor i....

Svar: Haha ja, precis vad jag tänkte.
Emilia

#2 - Therese

Haha jag såg honom IDAG i Göteborg! På pizzahut. Typ första gången någonsin jag ser någon jag känner igen (kan inte kalla honom kändis?) i Göteborg!

...Fast egentligen kände jag inte ens igen honom ^^ Det var min pojkvän som sa "Det där är Krillebooi." Jag bara "Nää han lilla? Har inte Krillebooi ljusa läppar?"

Men pojkvännen fick rätt när vi letade upp hans blogg senare! För på bilden sitter han på Pizza Hut.. Bordet bredvid oss baby!
http://rahlenfeldt.blogg.se/2010/january/goteborg.html#comment

#3 - pelle

"Veckans sex"? HAHAHAH!

#4 - Angelica

OJ!

En fråga bara: Varför skriver ni om denna bisarra "människa"?

// Förvånad.

#5 - JUST ANOTHER CRAZY BLONDE - WITH JUST ANOTHER STUPID BLOG

Alltså ärligt... hur ser den där människan ut egentligen?

Är han på riktigt eller är han byggd av vax?

Han ser onekligen ut som en stor vaxdocka? =/

Svar: Det gör han verkligen! Som en parodi.

Haha, det vore onekligen kul om det bara var en vaxdocka som bloggaren sätter in i varje bild istället för sitt riktiga jag. Det kanske är därför han alltid ser likadan ut?! :O
Emelie

#6 - Emilia

Angående tidigare inläg: Ni måste ju följa PH om ni ska kommentera bloggare. Reality-tv har ett starkt band med att deltagare, efter programmets slut börjar blogga.

Tittar ni inte kan ni inte kommentera så 100-procentigt som ni annars alltid gör. Så kom igen!

Svar: Jag har försökt följa PH, men jag glömmer hela tiden av när det går. Är det inte konstiga tider på det programmet?

Men jag håller med dig, dokusåpor och bloggar är närbesläktat, av någon anledning :)
Mia