bloggkommentatorerna

Befriande
Kenza är rålycklig just nu och tycker att hon är värd det. Hon har släppt känslan av att något hemskt snart ska hända, bara för att jämna ut lyckan. Dit skulle jag vilja komma! Tyvärr har jag någon skruvad känsla av att det är skönast när det är riktigt risigt, för då bör det rimligtvis snart vända. Det blir väldigt svårt att njuta när man har den inställningen. Antingen har man det bra, och då är man livrädd att det snart ska gå åt helvete, eller också har man det kasst och hoppas att plågorna snart tar slut. Men Kenza har verkligen illustrerat sin känsla med lyckade bilder. Här hemma fryser jag i regnrusket. Härligt. Vädret kan bara bli bättre.
Befriande

Kenza är rålycklig just nu och tycker att hon är värd det. Hon har släppt känslan av att något hemskt snart ska hända, bara för att jämna ut lyckan.

Dit skulle jag vilja komma! Tyvärr har jag någon skruvad känsla av att det är skönast när det är riktigt risigt, för då bör det rimligtvis snart vända. Det blir väldigt svårt att njuta när man har den inställningen. Antingen har man det bra, och då är man livrädd att det snart ska gå åt helvete, eller också har man det kasst och hoppas att plågorna snart tar slut.

Men Kenza har verkligen illustrerat sin känsla med lyckade bilder. Här hemma fryser jag i regnrusket. Härligt. Vädret kan bara bli bättre.

Nya tag
Linda Skugge verkar ha bestämt sig för att förnya sitt bloggande i och med bytet från Amelia till yourlife.nu. Hon får frågan om vad hon kommer att blogga om, och svarar bland annat: Om mitt liv som entreprenör, en fin röra om vad jag gör på jobbet, om människor jag träffar eller vill träffa. Om bra affärsidéer. Och så kommer det då och då dyka upp kortintervjuer med intressanta företagarkvinnor. Det här är ju något helt nytt! De senaste åren har Lindas inlägg sett ut ungefär såhär och såhär. Och så lite städmani såklart. Ska bli intressant att läsa om affärsidéer och hur man driver företag. Inte bara "tjäna cash, massa cash" och annat icke konstruktivt som hon brukade skriva i sin gamla blogg.