bloggkommentatorerna

Drick dig smal
Alla modeller är inte smala av naturen. Det känns ju bra att veta. Men det som är lite skrämmande är att för mig är en sallad att hålla igen men för Erika verkar det vara att "fuska". Att dricka sådana bantningsdrickor är mycket plågsamt. Jag förstår inte hur folk står ut med det. Är det verkligen värt det?
#1 - Anna

om man redan är smal tycker jag inte det är värt det, men däremot om man är överviktig så är det jättebra! har själv druckit de där sopporna och gick ner 25 kg. det som är viktigt är att man passar sig sen så man inte går upp i vikt igen. det funkade bra för mig :-) skulle dock aldrig gjort det om det inte vore för övervikten. såå himla roligt är det ju inte!

Svar: Oj vad duktigt av dig. Jag kan hålla med dig om att det nog är bra om man har så mycket kilon att tappa men det måste vara skitjobbigt.
annamaria

#2 - Filippa

Läskigt hur folk bantar. Jag kommer aldrig börja. Ät rätt och rör på dig, då löser det sig!!

Svar: Visst, de allra flesta hamnar på en sund vikt om de rör på sig och äter rätt. Men de blir inte magra. För att bli så "skinny" som Erika J är krävs det betydligt hårdare tag - nämligen att på olika sätt svälta ner sig till undervikt.
Em

#3 - ina

håller på just i detta nu med såna där påsar.
kanske inte det roligaste jag gjort. visst fan är det jobbigt. Men när man ställer sig på vågen och ser att man förlorat 30kg går det lite lättare! (:

#4 - Brutala Bloggen

Skulle aldrig palla. Ok en måltid då och då men inte sådär svält - mode med bara soppor osv..

Jag var på gränsen till överviktig och gick ner jättesnabbt, 7 kg på en månad, genom att äta regelbundet och liiite mindre. Jag svalt inte. Man måste inte svälta sig för att rasa i vikt :S

Svar: Nej, det är just det man inte behöver... När man är överviktig. Men Erika är säkert redan på gränsen till undervikt och om hon ska gå ner mer får hon "kämpa" som fan.
P

#5 - zeth

Lätt värt det men man kan nog gå ner med nyttig mat och träning även ifall man redan är smal, beror ju på hur mycket (lite) man äter, en sallad kan ju vara bra mycket mindre kalorier än en sån där dryck.

#6 - Helena

Det absolut bästa sättet är att äta normala mängder av VANLIG mat (OBS ej en massa suspekta halvfabrikat och inte heller bara restaurangmat utan jag menar hemlagad mat så att man vet innehållet) och att man rör lite på sig. Man går helt enkelt omöjligt upp i vikt av vettig mat i vettig mängd och motion. Problemet är att folk helt enkelt inte ids/ har tid att motionera och kompenserar det med pulverdryck. Känns ärligt talat farligt och korkat!!

#7 - anna

hon syfta juh på att i sommar skall det drickas. alkohol = flytande form. alltså ironi och sarkasm är inte något ni är bekanta med

#8 - eMALj

Dom drickorna från naturdiet och deras bars är grymma. Jag gick ner 40 kg med dom.
Det var nice!

#9 - Ajlin

Åååh vad det är underbart att vara jag. Jag käkar mat som en jävla avfallskvarn och jag är så smal och smärt ändå. Kanske kommer ifatt mig om tio år, men den dagen den sorgen. Fram tills dess kommer jag njuta av att äta riktig mat och massor med glass!

#10 - ESKIL I ESKILSTUNA

Jag har inte en enda!