bloggkommentatorerna

Jagångrar mig
Nej, MMA är inte höjden av grabbighet. Mr Sahlin med vänner är nog en av de grabbigaste fenomen som finns. Det är alltid någon som skadar sig när de håller på och stollar sig. Inte så konstigt kanske när de är fulla och tror att de fortfarande är mjuka i kroppen som en 20-åring. Mr Sahlin hoppas att inget har hänt. Det är väl precis vad det har gjort om man får morfin och åka ambulans?
#1 - pelle

Men hur gick det till, missade han bassängen? Supermagplask?

#2 - Rand

Här känner jag ingen sympati. ´Är huvudet dumt får kroppen lida.

Svar: Haha! Det där är verkligen mitt favorituttryck. EVER!
Ajlin

#3 - Ida

Jag förstår inte riktigt vart Katrin vill komma med den här texten (http://www.finest.se/userBlog/?uid=28711&beid=1356165). Först skriver hon att det är klart att Bingo skulle lämna henne om hon slutade bry dig om sitt utseende, och att det inte krävs så mycket för kvinnor att hålla sig fräscha (och därmed behålla sina män), medan hon i nästa andetag förkastar de kvinnor som faktiskt lägger ner tid på sitt utseende och hävdar att Bingo inte alls är en sådan kille som bryr sig... Många motstidiga åsikter i ett och samma inlägg!

#4 - Julia

Herregud! Dom verkar svårslagna dom där killarna. Vågar absolut inte följa den där bloggen, fick ju magknip av all nervositet.

#5 - Frida

Har ni inte sett vad Calle skrivit? Han och Anitha väntar barn igen :)

#6 - Fanny

Sjukt. Sjukt jävla grabbigt alltså.

#7 - Thomas "Tokas" Oscarson

Jag är då den skadade mannen ni pratar om. Det gick bra för mig. Jag hade tur i oturen bara fraktur och kompression i en kota som sitter i närheten av svanken. Iallafall..händelseförloppet: vi var på Fyrishovs badhus i Uppsala. Där finns ett hopptorn med lite olika höjder, 10 meter som högst och typ bassängkanten som lägst. Vi var alla nyktra och vi hoppa från hopptornet för att det var kul lixom. Inget styla, inge volter inget speciellt alls. Utan rena hopp rakt ned i vattnet. När jag landar i vattnet är det något som går ruskigt fel. Jag tappar andan på en gång, jag får ingen luft och det värker i ryggen väldigt mycket. Men det går ganska snabbt över och jag får luft igen. Jag tror först att det är en sträckning i en muskel eller liknande men smärtan byggs på. Efter ca 1,5 timme går jag ensammen till stugan vi bodde i för att lägga mig på rygg. Det är där helvetet brakas loss. Smärtan blir outgrundlig och jag får ingen luft, jag lyckas iallafall ringa en ambulans. Dom kommer och kör in mig i ilfart till akuten där dom efter röntken kommer fram till att jag pressat ihop ryggraden och att jag har en skada på en kota. Jag fick komma hem idag efter att alla värden såg okay ut. Men nu står rehabilitering på tur, Iallafall, detta handla absolut inget om att stolla sig eller liknande, det var ett rent å fint hopp, jag var helt nykter. men något gick snett när jag landade helt enkelt. Så efter omständigheterna så mår jag som sagt okay.

/thomas "tokas"

#8 - Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

När jag får morfin och åker ambulans brukar jag ha ett livshotande tillstånd... men jag vet inte.... det kanske bara är jag? =/

#9 - Thomas "Tokas" Oscarson

Jag kunde inte andas i ambulansen och hade grava smärtor...det kan vara livshotande. Det är inte förens man genomgått röntgen som man kan avfärda alla misstankar om livshotande skador....