bloggkommentatorerna

Den homogena bloggfamiljen
Om man skall blogga hos Bloggfamiljen.se så måste man se ut som Hanna Graaf. Vara blond, hetero, snygg och gärna ett par barn. Vare sig du är man eller kvinna. Det är nog därför jag brukar hoppa de bloggarna. Det blir för mycket samma. Inget fastnar för allt ser likadant ut. Trååååååkigt. Jag såg att man måste vara medlem där för att få lämna kommentarer. Det är klart. De vill inte att folk skall kritisera och förstöra deras vita idyll. Skriver man något som inte gillas så åker man ut med huvudet före. Det där gillar inte jag. Ni som vill hylla oss är välkomna men gud nåde den som tycker något annat. Vad säger ni om tilltaget?
Kommer inte på rubrik
Roligaste citatet av klädskaparen Kissie, som valt att inte tillverka kläder i större storlek än medium: Inget negativt menat mot männsikor nu med Large nu utan jag tänker mest på erat bästa så ni inte försöker er på plagg som inte kommer se smickrande ut på kroppen. Det är så uppkäftigt och nedlåtande att man måste skratta. Särskilt när man vet hur gärna hon ser mellan fingrarna på hur väl kläder ska passa när det gäller henne själv.
Den homogena bloggfamiljen

Om man skall blogga hos Bloggfamiljen.se så måste man se ut som Hanna Graaf. Vara blond, hetero, snygg och gärna ett par barn. Vare sig du är man eller kvinna.

Det är nog därför jag brukar hoppa de bloggarna. Det blir för mycket samma. Inget fastnar för allt ser likadant ut. Trååååååkigt.

Jag såg att man måste vara medlem där för att få lämna kommentarer. Det är klart. De vill inte att folk skall kritisera och förstöra deras vita idyll. Skriver man något som inte gillas så åker man ut med huvudet före. Det där gillar inte jag. Ni som vill hylla oss är välkomna men gud nåde den som tycker något annat.

Vad säger ni om tilltaget?