bloggkommentatorerna

Vad provocerar er?
Bloggvärlden kan tyckas färdig på så sätt att det inte finns fler hål att täcka. Men det tror inte jag. Ni som funderar på att starta en blogg kan ha nytta av det här inlägget. Om vi tänker efter som provoceras vi av väldigt mycket olika saker. Jag provoceras av folk som säger att de inte provoceras. Bara en sådan sak. Haha. Sen blir jag provocerad av folk som tror att det finns ett rätt sätt att uppfostra barn på. Vad provoceras ni av?
Vad provocerar er?

Bloggvärlden kan tyckas färdig på så sätt att det inte finns fler hål att täcka. Men det tror inte jag. Ni som funderar på att starta en blogg kan ha nytta av det här inlägget. Om vi tänker efter som provoceras vi av väldigt mycket olika saker. Jag provoceras av folk som säger att de inte provoceras. Bara en sådan sak. Haha. Sen blir jag provocerad av folk som tror att det finns ett rätt sätt att uppfostra barn på.

Vad provoceras ni av?

Veckans konstigaste Kissie
Risifruttis hemsida dementeras uppgifterna om att Kissie kampanjar för dem. Såhär skriver någon (som jag antar är på riktigt): Hej på er arga! Vi gör inte reklam med Kissie. Inlägget på bloggen har antagligen Alexandra själv skapat och jag är ganska övertygad om att det är menat som ett skämt. Mvh, Henrik Strömqvist – Produktchef Risifrutti Ok. Ett skämt. Men varför? Gud så konstigt.