bloggkommentatorerna

Noll insyn
Alltså, VI har ju ingen koll på hur Veckorevyn jobbar när de räknar röster och utser vinnare. Vi lämnar in våra åsikter om vilka som ska bli nominerade. Sedan är vårt jobb slut. Vi vet inte ens hur det går till när Veckorevyn väljer bland juryns förslag. Därefter är det röstning. Nu tror många att Veckorevyn skiter i rösterna och väljer ut vinnare som de tycker passar bättre. Vi vet ju inte om det stämmer. Det är inte så att Veckorevyn ringer oss och säger att de tänker fuska och att vi ska ge fan i att skriva om det. Men generellt är jag väldigt skeptisk till konspirationsteorier. Jag tror nästan aldrig på dem. Och alldeles extra sällan tror jag på dem om den som har snickrat ihop teorin har något att vinna på den. Om vi ska applicera den principen på det här fallet så betyder det att jag är extra tveksam till att vinnaren är fejk om den som påstår det är en som ligger bra till för att vinna samma kategori. Annars har Ketchupmamman skrivit en kul låtsasdialog om hela tjafset: Jag tycker att det roligaste med alla konspirationsteorier är att ingen anger en anledning till att Veckorevyn skulle fuska. Exakt vad skulle de vinna på att fuska? Hur tror de diskussionerna går på en redaktion egentligen? - Jag har en idé! Vi väljer fel vinnare, bara för att reta folk! - Ja, då säljer vi nog fler tidningar! Folk som är uppretade har ju ingen koll på vad de gör, så då kanske de köper Veckorevyn av misstag när de går för att handla lite morötter och knark. - Strålande idé! Du får löneförhöjning! - Men finns det penghar i budgeten till så hög lön då? - Nemas problemas! Vi tar betalt för hela evenemanget och stoppar skit i goodiebagen, så får vi cash över! - Gött mos! -
#1 - pelle

haha ni är så jävla patetiska som gnäller om kenza hela tiden. hennes blogg är 1000 ggr mer populär och bättre än er + att hon är ung o snygg o ni är bara gamla fula kärringar. tänker aldrig mera läsa denna blogg.fy fan

Svar: HAHA åååh jaa BK är så aaavundsjuuukaaa buuhuuuuuu. Vilket "hot" att 10-åriga Pelle inte vill läsa den här bloggen mer.
Ida

#2 - Elin

Jag kan ju säga att för egen del röstade jag inte på någon av "storbloggarna" utan på ex, Mammabecka och Egoina.
Det Kenza, Paow och Gaybloggen kanske inte tänker på är att bloggläsarna kanske är otroligt trötta på dessa bloggare som tror att de är superstjärnor på riktigt - med riktiga hängivna fans som lovprisar deras varje steg.
Mammabecka ÄR en större inspiratör än Gaybloggen; hon visar en vardag som många inte tror går och gör det med glädje. Hon klagar aldrig över sina barn eller "lämpar över dem" till barnvakter.
Gaybloggen tar lite i hbt-frågorna ibland men oftast handlar det bara om shopping, party och att kasta skit på folk.

Jag röstade exempelvis i ren protest på en del av de mindre bloggarna när jag inte hade något alternativ som jag var särdeles bekant med förutom "de stora".
Sjukt tröttsamt att Kenza, Dessie, Paow och de andra inte kan inse att de kanske har många läsare men det gör dem inte till värdiga vinnare. Egoina har dessutom bett sina läsare om röster ett flertal gånger vilket genererar mer röster - eftersom hon skriver bra och roligt VILL folk hjälpa henne till vinst.
Kanske folk tröttnat på prinsessan Kenza

Svar: Precis så tror jag också att det är.
Ann-Sofie