bloggkommentatorerna

"Så ta me stafflit åh måla av min vään, oäoäoh"*
*Rubrik från låten Michelangelo med Björn Skifs. Har ni tänkt på att många exmodeller väljer att börja måla tavlor när de har lagt kroppen på hyllan. En del börjar i och för sig innan de pensionerar sig men ändå. Varför just modeller och konstnärsskap? Vi har Carolina Gynning, Anine Bing, Isabell Adrian och Marie Plosjö. Någon mer?
#1 - Karin

Gynning är fantastisk och Plosjö har viss talang. De andra två är så pinsamt dåliga!

Svar: Gynnings konst ges det inte så mycket för i de finare lägren om jag säger så... medioker men säljande pga sitt namn och sin blondinbellatilltalande konst.
sandra

#2 - Issa

Antagligen för att de tror/tycker att det är jävligt enkelt att sälja tavlor när man är känd. KLeta lite på en vit duk så har du ett konstverk hipsvips, utan att behöva ha så mkt kunskap ellr hjärna inom området.

Svar: Jag håller med om att vissa gör det "bara för att" men undrar lite över vilken kunskap eller hjärna man "borde" ha innan man ger sig på konst? Känns väl lite som att konst är vad det är, och att man just inte behöver ha den rätta tekniken eller kunskapen, för att det inte finns något rätt. Oavsett vad fin- och fulkultur anbelangar.
L