bloggkommentatorerna

I samma tankar som Spiderchick

Här ser man fram emot The Killing med Joel Kinnaman i ett halvår, och sedan kommer nattugglorna på TV4 och lägger programmet klockan 22.30 en torsdagkväll. Folk som gillar Joel Kinnaman är typ kvinnor mellan 25 och 35. Det är relativt vanligt att såna har barn. Alltså, vi orkar inte sitta uppe till 23.30. Särskilt inte veckan efter midsommarhelgen, då vi fortfarande ligger back på sömnkontot.

Men jag spelar in det. Det finns folk som fortfarande gör sånt, år 2011. Såna som inte har krafter kvar till att lära sig hur man laddar ner och sånt.

Navelskåderi
Oj vad Katrin analyserar sitt eget välbefinnande. Värre än en tonåring håller hon på, trots att hon är en extremt busy affärskvinna och mor. Än mår hon dåligt, än mår hon bra. Kan det vara manodepressivitet eller vitaminbrist eller bara pms? Kan det vara stress på jobbet varvat med semester på landet som orsakar svängningarna? Det mesta är möjligt. Manodepressivitet låter i och för sig inte troligt, för topparna och dalarna avlöser vanligtvis varandra inte så tätt som Katrin beskriver. Men det andra som hon funderar på är möjligt. Allvarligt, är det så jäkla viktigt egentligen? Ibland mår man bra, ibland sämre. Det är livet för de flesta. Det är nog inget allvarligt om det skiftar från en dag till en annan. Jag tror att Katrin gräver i detta bara för att ha något att skriva.
Navelskåderi

Oj vad Katrin analyserar sitt eget välbefinnande. Värre än en tonåring håller hon på, trots att hon är en extremt busy affärskvinna och mor. Än mår hon dåligt, än mår hon bra. Kan det vara manodepressivitet eller vitaminbrist eller bara pms? Kan det vara stress på jobbet varvat med semester på landet som orsakar svängningarna? Det mesta är möjligt. Manodepressivitet låter i och för sig inte troligt, för topparna och dalarna avlöser vanligtvis varandra inte så tätt som Katrin beskriver. Men det andra som hon funderar på är möjligt.

Allvarligt, är det så jäkla viktigt egentligen? Ibland mår man bra, ibland sämre. Det är livet för de flesta. Det är nog inget allvarligt om det skiftar från en dag till en annan. Jag tror att Katrin gräver i detta bara för att ha något att skriva.