bloggkommentatorerna

Ingen fara
Haha! Det här var roligt. Om hur klok Tyra är som meddelar att handlingar leder till konsekvenser. Men ärligt talat så tror jag att Fannys farhågor är överdrivna. Visst finns det, som hon skriver, folk som tycker att inlägg som Tyras är höjden av insikt, men det är ju som sagt unga och på väg mot djupare visdom. Och bara för att Foki och Blondinbella och gänget har många läsare betyder det inte att de tar över samtliga människors uppmärksamhet. Det finns en mångfald på nätet och det är väldigt lätt att gå vidare från Tyra-visdom till andra typer av intellektuella inlägg och debatter. Unga människor har idag världens chans att hitta intressanta forum.
Ingen fara

Haha! Det här var roligt. Om hur klok Tyra är som meddelar att handlingar leder till konsekvenser.

Men ärligt talat så tror jag att Fannys farhågor är överdrivna. Visst finns det, som hon skriver, folk som tycker att inlägg som Tyras är höjden av insikt, men det är ju som sagt unga och på väg mot djupare visdom. Och bara för att Foki och Blondinbella och gänget har många läsare betyder det inte att de tar över samtliga människors uppmärksamhet. Det finns en mångfald på nätet och det är väldigt lätt att gå vidare från Tyra-visdom till andra typer av intellektuella inlägg och debatter. Unga människor har idag världens chans att hitta intressanta forum.

Var hämtar Katrin kraft?
Hur kan man bli såhär förbannad? Hon har inte fått svar på sina mail. Det måste vara irriterande om man vill veta om ett jobb blir av eller inte. Men varifrån hittar man energin till att bli så förbannad över den saken? För jag utgår ifrån att hon verkligen är riktigt riktigt arg, för det låter så. "Hon står på krogen med en öl och med en lugg och ser viktig ut. Tönten." Typ. Det verkar påfrestande att vara så ilsken som Katrin är, men lite gött också. Om jag hade varit i Katrins situation nu så hade all min energi gått åt till att fundera på om jag missuppfattat något angående det där jobbet. Och om Nina har anledning att vara arg på mig. Att jag av något skäl är dumpad. Det är ju också ganska tröttsamt.