bloggkommentatorerna

Konstigaste bloggen just nu
Hugo Rosas. Vad händer? Han skryter om ett ligg. Han har en tjej i sängen och en flaska vodka stående bredvid. Han gör reklam för Elgiganten. Han tipsar om sköna vinterkläder. Han har en kompis i stringkalsonger. Han surrar om en modeshop. Han lottar ut en iPhone-docka. Ja, det är var som har hänt sedan han kom till Argentina. I förrgår. Lite struktur? Lite andas in och ut i en papperspåse och lägga sig och sova i några dygn? Kanske?
De som skriver skolböcker har ingen koll
Knivlisa har en bild eller fler på sig själv som florerar i olika sammanhang. I olika seriösa sammanhang. Tänk skolböcker och LO-magasin. Man tänker ju att de som gör sådana statliga material tar sina egna bilder men så verkar inte vara fallet. Här snos det värre än i bloggvärlden. När jag och Mia skrev vårt examensarbete om läromedlen i samhällskunskap följde läroplanens genusperspektiv, vilket vi kom fram till att de inte gjorde, hittade vi en del roliga bilder i böckerna. Ofta var bilderna väldigt missanpassade vilket tydde på att bildredaktören och skribenten inte samarbetade speciellt bra. Nu fick jag en förnimmelse om att vi kanske hittade Knivlisa i en av böckerna? Gjorde vi det Mia? Den enda bilden jag kommer ihåg är Claes af Gejierstam på kräftskiva och han är inte speciellt rolig.
Konstigaste bloggen just nu

Hugo Rosas. Vad händer?

Han skryter om ett ligg. Han har en tjej i sängen och en flaska vodka stående bredvid. Han gör reklam för Elgiganten. Han tipsar om sköna vinterkläder. Han har en kompis i stringkalsonger. Han surrar om en modeshop. Han lottar ut en iPhone-docka.

Ja, det är var som har hänt sedan han kom till Argentina. I förrgår.

Lite struktur? Lite andas in och ut i en papperspåse och lägga sig och sova i några dygn? Kanske?