bloggkommentatorerna

Paow spelar snäll
Jag tycker faktiskt att Kissie förtjänar titlen ”årets elitblogg”, hon har ju verkligen gått in för det. Typ gett upp hela sitt liv.

Paow

Jag ryser när jag läser såna förklädda förolämpningar. Det låter som en komplimang men är egentligen ett hån. Hallå! Högstadiet ringde och ville ha tillbaka sin jargong.

Sen fortsätter hon:

Jag tycker i alla fall att hon är grym! Nu när jag äntligen vågat inse det och säga det (hehe)…

Jo, det är ju lätt att erkänna om man samtidigt indirekt har förklarat att man själv kunde vara lika grym om man bara kände för att ge upp sitt liv. Vilket man såklart inte vill, eftersom ens eget liv är så intressant och givande, till skillnad från vissa andras.

#1 - saras

hatar också folk som gör så. dock är ju paow ung, nästan högstadietjej, och vill väl ge igen för alla dumma saker kissie gjort mot henne.. dessutom, har hon inte lite rätt..? kissie kanske t.o.m. ser det som en komplimang, man vet aldrig med henne. fattar inte heller folk som köper kissies nya offer-style och "snällhet" och inte fattar att det beror på tappade läsare och att hon måste hitta nya sätt. Det var ju precis det hon sa när det var som värst runt henne, att folk skulle glömma allt det dumma hon gjort och sagt så fort hon profilerade om sig

Svar: Jag tror att Kissie (eller, jag snackar egentligen Alexandra här) är en lagom god person med mänsklig komplexitet som tidigare har förstärkt sina onda sidor och nu anstränger sig för att verka ödmjuk för att forma karaktären och karriären åt det håll hon vill.
jess