bloggkommentatorerna

Se här: förlossningsberättelse

Frida Fahrman berättar nu om sin förlossning! Missa inte det!

Nej, jag är inte ironisk. Jag tycker det är helt otroligt intressant. Faktum är att jag i detta nu sitter och väntar på ett mail eller samtal från min allra äldsta barndomsvän, som också heter Frida, för jag vill höra alla detaljer från när hennes bebis föddes i förrgår. Sjukt intressant. Jag fattar ju att det är så bara för att jag själv nyss födde barn. Men hur länge varar det? Någon av er som har lite distans som kan ge ett ungefärligt svar? För jag kan inte tänka mig att jag kommer tycka att det är lika spännande när jag är 55. Eller?

Blondinbellas lägenhet
Nu ligger Blondinbellas lägenhet ute på nätet. Snyggt. Det är Sigge Eklunds (han som Alex har en bromance på och gör podcasts med) bror Fredrik Eklund som säljer hennes lägenhet. Fredrik har varit bögporrskådis i USA, då kallade han sig Tag Eriksson, innan han blev seriös och startade lyxfastighetsförmedling, bara för att ge er lite smaskig information. Tänk att två bröder kan bli så olika. Sigge är den tänkande och djupa filosofen och Fredrik är den bekräftelsesökande lyxliraren. Det är lite svårt att tänka sig att de här två bröderna är gjorda av bankmannen och ekonomen Klas Eklund. Hans pappa i sin tur var skådespelaren Bengt Eklund som spelade  Tjorvens (eller Tjocke korven som en person i min och Mias närhet trodde att hon hette) pappa i Vi på Saltkråkan. Ibland känns världen väldigt liten.
Blondinbellas lägenhet

Nu ligger Blondinbellas lägenhet ute på nätet. Snyggt.

Det är Sigge Eklunds (han som Alex har en bromance på och gör podcasts med) bror Fredrik Eklund som säljer hennes lägenhet. Fredrik har varit bögporrskådis i USA, då kallade han sig Tag Eriksson, innan han blev seriös och startade lyxfastighetsförmedling, bara för att ge er lite smaskig information. Tänk att två bröder kan bli så olika. Sigge är den tänkande och djupa filosofen och Fredrik är den bekräftelsesökande lyxliraren. Det är lite svårt att tänka sig att de här två bröderna är gjorda av bankmannen och ekonomen Klas Eklund. Hans pappa i sin tur var skådespelaren Bengt Eklund som spelade  Tjorvens (eller Tjocke korven som en person i min och Mias närhet trodde att hon hette) pappa i Vi på Saltkråkan.

Ibland känns världen väldigt liten.