bloggkommentatorerna

Finest Awards
Igår gick Finest Awards av stapeln. Bildspel kommer upp idag på Cravingz.se. Jag är lite besviken på att det inte var mer kändisar på galan. Bloggkändisar fanns det gott om dock så det frossade jag i. Kenza, Tyra, Andreas Wijk, Kissie och hennes bror, Cimon Lundberg, Angelica Blick, Egoina, Rosanna, Dennis M, Per-Robin, Meral, Cissi Wallin, Lady Dahmer, Gaymasen, Apan satt i granen, Ensamma mamma Emma, Alexander Erwik, Phillip Lailani, Angela Monroe mfl. Gårdagens chock: Miss Inga kände igen mig och gav mig stora kindpussen och berömde mitt hår. Trevligt med tanke på att det har varit lite frostigt. Jag är inte långsint av mig med man tror ju alltid att andra är det. :) Det roligaste: Att Egoina, Cimon Lundberg, Kenza och Andreas Wijk vann sina kategorier. Så värt! Gårdagens miss: Det stod Finest Awards 2011 på tv-skärmarna framme vid scenen. Samt mitt val av skor som gjorde att jag inte klarade av att vara kvar efter prisutdelningen. Galans bästa: Sofia Wistam som berättade att hennes dotter läser bloggar och att vi alla är förebilder för henne och andra ungdomar. Sofia bad oss att tänka på det när vi skriver. Sanna Bråding var bra som konferencier men hon hade nog inte koll på Egoina riktigt. När Egoina hade vunnit sin kategori så frågade hon henne om det är något hon har ångrat att hon skrivit. Något som har varit för personligt. Vi som läser Egoinas blogg vet ju att Egoina inte är speciellt personlig i sin blogg. Hon skriver om sig själv men inte på ett sätt som fläker ut henne. Sanna frågade säkert tre gånger och Egoina såg väldigt förvånad ut och ba: -Nej. Sanna fick ge upp. Galan i allmänhet var för lång. Det var så många kategorier och det kändes inte som att de hade riktig koll. Det fanns en panel på scenen. En nöjespanel i form av Pascal Engman, Pamela Andersson (journalisten) och en tjej till som jag inte vet vem det var. De skulle blandat in dem mer eller tagit bort dem helt. De satt mest där och glodde. Özz Nujen fick hålla en liten stand up mitt i allt. Det var skit. Han var dubbelmoralen rakt igenom. Ni tjejer är bra som ni är. Men använd hjärnan mer och skit i allt som har med utseende att göra. Men glöm för all del inte att gå snyggt. Typ så. Pinsamt. Nu skall jag flyga hem igen så kommer mer rapportering senare idag. Kul att kronprinsessan har fått barn och att hon fick det när jag var i Stockholm. Grattis till Vickan! Ebba von Sydow var först på den igår på Twitter såg jag. :)
#1 - Fira bebin m bakelser?Nej tack

Men går aldrig Kissie på sådant där? Henne skulle jag helst vilja se IRL :-) av alla bloggare!

Svar: Men gud! Jag som kollade tre gånger för säkerhets skull!

Pinsamt!
airaM

#2 - johanna

Håller med, jag tycker Egoina är riktigt personlig.. Ingen fasad alls, hon visar sin vardag exakt som den är (helt säker på det fan). Inga fancy pancy middagar, äter hon panpizza så skriver hon ju det. Är hon dålig i magen skriver hon det. Är hon osminkad o bakis så visar hon det. Hur kan det blir mer personligt?

Svar: Jag tror ni blandar ihop personligt och privat. Jag tycker också hon skriver personligt, alltså är inte rädd för att visa upp sig själv och gör det med en personlig prägel. Däremot är hon inte så privat, d v s hon begränsar vad hon visar upp.
snigelpicka

#3 - Annika

Men... Heter inte galan Finest Awards 2011? Galor som delar ut priser gällande året som gått döps ofta till årtalet priserna gäller, snarare än efter årtalet så priserna delas ut. Samma sak med norska Vixen Blog Awards som delades ut härom veckan, den hette också 2011. Håller dock med om att det lätt blir lite förvirrat!

Svar: Sant. Förra året var/stod/hette det Finest Awards 2010 :)
Petra