bloggkommentatorerna

Samtalsämnet för dagen?
Det ända folk pratar om nu känns det som är mina bröst.

Dessie

Vad umgås hon med för typer egentligen? Jag har visserligen inte pratat med så många idag, men jag följde Nyhetsmorgon någon timme, och sedan har jag läst en hel del bloggar idag och jag har inte hört någon tala om Dessies bröst. Ska bli intressant att slå sig ner med Expressen i soffan sen. För att inte tala om när Aktuellt börjar.
#1 - Fröken Gredelin

haha:) Ja jag börjar också fundera på om det är jag som missat något eller om det är hon som fått hybris?:) Hon kanske skulle fundera på om det är dags att byta umgänge om det är det enda samtalsämnet i hennes krets... mvh//hon med bröst som INGEN talar om:-)

Svar: Hon kanske har spenderat dagen i sängen med sin kille. I så fall låter det som ett rimligt samtalsämne bland folk runt omkring henne. Annars är jag tveksam...
Mia

#2 - Åsa

Ända? Är det en medveten ordvits? Ändor och tuttar liksom.

Svar: Eh, nej. Dessie stavar som en kratta....
Leah

#3 - Apan satt i granen

Jag var barnvakt åt Lady Dahmers lilla Tamlin idag medan hon och Cissi brände fett inne på SATS. När vi hade vinkat av modern började jag genast snacka om Dessies tuttar med det lilla gossebarnet, men han somnade. *Gäsp*

Folk må snacka om hennes tuttar, men det är inte särskilt underhållande. Vad finns det egentligen att säga om hennes tuttar? Hur jävla spännande är de på en skala? Tacka vet jag mina tuttar. Den ena har en djävulstatuering ala white trash på sig och det andra är lite hängigt. Båda har dock ammat två ungar och är längre än vad de var innan jag inledde min mammakarriär.

Svar: I LOVE YOU! Du är så roooolig!
FIA FIT

#4 - Mella

Ja jisses vad det pratas om Dessies bröst. Jag hade seminarium i skolan idag och tvingades tillslut be läraren att sluta prata om Dessies bröst och istället prata om LVU, det var ju faktiskt det seminariet skulle handla om.

Svar: Det förvånar mig inte det minsta!
Apan satt i granen

#5 - Leah

Hahahha, hon har på riktigt storhetsvansinne den människan. Ungefär som när hon påstod att det var hon som satt trenden med glittriga tröjor. Jeeeez... Bara för att hon fläker upp brösten i bloggen och folk kommenterar det så pratar "alla" o hennes bröst. Tycker snarare det är hon själv som konstant pratar om hur mkt hennes bröst vuxit, att de är äkta, etc etc....

Svar: Hahahahahahaha, bästa kommentaren :) Vanheden!
Mia

#6 - jess

Jag gillar annars att hon kallar transfett ohygieniskt...
http://werun.nyheter24.se/desireenilsson/2012/02/28/haha-svar-pa-roliga-fragor/

Svar: Och att hon tror att verkligheten ser ut som i en b-skräckis. Galet. Inte för att vara elak, men det känns som om Dessie är det värsta stolpskottet i bloggvärlden. Hur det ska gå för henne är ett riktigt stort frågetecken. Fattar inte varför hon skulle hoppa av skolan??? Hon har tid att sova halva dagarna, fika och shoppa. Men gå i skolan hinner hon inte... Ett stort misstag med tanke på hur hon stavar och hur hennes världsuppfattning ser ut.
Leah