bloggkommentatorerna

Mästerkocken
Sveriges Mästerkock är ett av mina favoritprogram. Tycker det är helt fantastiskt. Lite konstigt egentligen för man lär sig faktiskt inte speciellt mycket om matlagning och man hinner knappt se någonting om hur det går till att få ihop maträtterna. Särskilt mycket intriger är det inte heller, men det är väldigt intressant ändå. När jag såg årets vinnare Sigrid för första gången så tänkte jag att hon hade blivit ett bra bloggare. Nej, det tänkte jag ärligt talat inte, men jag tänkte på att hon har ett bra språk och verkar väldigt mån om att kommunicera ordentligt och nå fram till andra människor. Det är en bra grund. Nu bloggar hon på Amelia, och hon är till skillnad från väldigt många "kändisbloggare" väldigt ambitiös med sitt uppdrag.
Mästerkocken

Sveriges Mästerkock är ett av mina favoritprogram. Tycker det är helt fantastiskt. Lite konstigt egentligen för man lär sig faktiskt inte speciellt mycket om matlagning och man hinner knappt se någonting om hur det går till att få ihop maträtterna. Särskilt mycket intriger är det inte heller, men det är väldigt intressant ändå.

När jag såg årets vinnare Sigrid för första gången så tänkte jag att hon hade blivit ett bra bloggare. Nej, det tänkte jag ärligt talat inte, men jag tänkte på att hon har ett bra språk och verkar väldigt mån om att kommunicera ordentligt och nå fram till andra människor. Det är en bra grund.

Nu bloggar hon på Amelia, och hon är till skillnad från väldigt många "kändisbloggare" väldigt ambitiös med sitt uppdrag.

Att göra något mot sin vilja
Ni vet ju hur det var när Linda Thelenius läste till flygvärdinna och var tvungen att äta lugnande medicin för att klara av att flyga. Lite mer synd tycker jag om Fotbollsfrun när jag läser det här.