bloggkommentatorerna

Ny trend?

Det konstiga med det här avslöjandet, att Rebecca Simonsson släpper sin tredje klädkollektion efter sommaren är inte att hon får släppa sin tredje klädkollektion, utan att hon avslöjar det redan nu. Bloggare brukar ju larva sig i månader (jaja, det gäller oss också) om att någonting stort är på gång och hoppas att läsarna bryr sig om att hålla sig uppdaterade.

Men Rebecca berättar redan nu. Mer sånt! Och folk brukar ju göra som Rebecca gör, så varför inte?

Kvinnanär som lera i männens händer
Gud vilket bra inlägg! Kunde inte ha sagt det bättre själv. Satte ord på mina tankar jag har om överdriven shopping, utseende och självkänsla. Påminner mig om en svinbra bok jag läste av min favvoförfattare Karin Boye som heter Astarte. Den är skriven 1931 och den är fortfarande sjukt aktuell. Läs den här recensionen om boken så får ni ett hum om vad den handlar om. Astarte måste jag läsa om i sommar. Kolla in reklamfilmen längst ner i Sannas inlägg. Är det vardagsmat i Italien? Så fånigt.
Kvinnan är som lera i männens händer

Gud vilket bra inlägg! Kunde inte ha sagt det bättre själv. Satte ord på mina tankar jag har om överdriven shopping, utseende och självkänsla. Påminner mig om en svinbra bok jag läste av min favvoförfattare Karin Boye som heter Astarte. Den är skriven 1931 och den är fortfarande sjukt aktuell. Läs den här recensionen om boken så får ni ett hum om vad den handlar om. Astarte måste jag läsa om i sommar.

Kolla in reklamfilmen längst ner i Sannas inlägg. Är det vardagsmat i Italien? Så fånigt.