bloggkommentatorerna

Från Hollywoodfruar till Småstadsdrottningar
Det här programmet Småstadsdrottningar måste jag kolla på. Johanna Toftby är med och på den tiden Cravingz fanns så intervjuade jag, Mia och Spiderchick henne. Hon var väldigt, väldigt trevlig. Det här har jag berättat förut men det tål att tas om. Innan vi gick till Johannas salong och intervjuade henne så fikade vi med Gaymasen. När vi skulle gå så sa han: -Jaha, så nu ska ni till divan. Jag tänke ,oj är hon så bitchig så att hon kallas för divan, och så blev jag lite nervös. När vi kom till salongen och satte oss ner fick jag se vad som stod på kassadisken: Divan. Jag sa då högt: -Jasså, är det salongen som är divan. Spiderchick och Mia dog nästan då.
#1 - Em

En rolig grej, jag pluggar i Skövde, pratade med en tjej i skolan en dag och sa " Åh jag såg Johanna Toftby häromdagen, blev helt starstrucked", svaret blev, " hon är sjuk i huvudet den människan, hon måste ha en personlighetsstörning". Vore intressant & veta varför folk i Skövde säger så :P

Svar: Va? Vad var det för sak att säga? Jag känner inte Johanna nära, men vi pratar när vi ses på stan och hon är hur trevlig som helst! Alltid go och glad. Grym frisör också, klipp dig hos henne :-)

För övrigt fnissar jag fortfarande åt att A-M trodde att det var Johanna som var divan, hahah...
spiderchick