bloggkommentatorerna

Vackert
Vilken oerhört fin och personlig begravning Linn Herbertsson har anordnat för sin mamma. Jag blir helt tagen, för jag inser att jag inte alls har förstått att man kan göra så speciella begravningar. Den enda annorlunda begravningen jag har sett är typ den där galna och spektakulära musikalen som Paul regisserade åt sig själv innan han dog, och den skulle ju inte funka på särskilt många. Men att bjuda in vänner till den avlidnas kära sommarställe, och smycka trädgården som inför en sommarfest är ju precis lika personligt. De där fjärilsdekoratonerna och mammans favoritlåtar från förr... Så fint och så sorgligt.
#1 - Anita BJ

Ja, jag vet inte jag. Jag skulle ha svårt för att ha folk flashande sina senaste outfit och senaste solglasögonbågarna på min mammas begravning. Jag skulle nog mest vara väldigt väldigt ledsen och inte orka vara tjusig välplanerad värdinna. Nu kanske det där var mammans lnskan och nåt de pratat om mycket (jag följer inte den bloggen) så då kanske det är lättare hitta kraften som behövs.

Svar: Kan bara hålla med Citrin. Se min tidigare respons längre ner, lätt att missa../Anita BJ
Maria

#2 - Li

En annan grej: När man googlar vissa bloggare får man upp en liten faktaruta med tillhörande bild. Kenza och Blondinbella har fina bilder, dock med något år på nacken ser det ut som. Kissie däremot... Först var det en väldigt osmickrande bild. Nu är den utbytt mot en annan, lika osmickrande bild. Typ nyvaken, utan smink och rufsigt hår. Haha vem väljer bilderna? Från Wikipedia?

Svar: Google gissar jag på.
Lina