bloggkommentatorerna

Nu pratas det

Som svar på frågan:

Nej, vi vet inte hur det blir med Lady Dahmers och Cissi Wallins show. Det har varit flera diskussioner på twitter då de inte varit överens, och numera följer de varandra inte längre där. Men vi vet inte vad som händer med showen som är planerad i höst. Vi ser fram emot ett klargörande.

//Mia

Man föds och man dör
Linn Herbertssons mamma har somnat in. Vad skriver man? Inget man skriver känns bra. Jag brukar ju undvika att läsa sorgliga bloggar för jag klarar inte av det men jag får samtidigt dåligt samvete över det för det är ju inte jag som är sjuk. Jag borde bara vara tacksam för att det inte är jag eller någon i min närhet. Jag borde kunna klara av att läsa det. Min sambos pappa gick bort i hjärntumör för 9 år sedan så det är väl kanske vetskapen om den förjävliga sorgen, hjälplösheten och ångesten som gör att jag inte vill ta in det igen. Man vill inte vara med om det igen, och igen och påminnas om det vidrigaste i livet. All styrka till Linn och hennes familj. Kramar! //Anna-Maria
Man föds och man dör

Linn Herbertssons mamma har somnat in.

Vad skriver man? Inget man skriver känns bra. Jag brukar ju undvika att läsa sorgliga bloggar för jag klarar inte av det men jag får samtidigt dåligt samvete över det för det är ju inte jag som är sjuk. Jag borde bara vara tacksam för att det inte är jag eller någon i min närhet. Jag borde kunna klara av att läsa det. Min sambos pappa gick bort i hjärntumör för 9 år sedan så det är väl kanske vetskapen om den förjävliga sorgen, hjälplösheten och ångesten som gör att jag inte vill ta in det igen. Man vill inte vara med om det igen, och igen och påminnas om det vidrigaste i livet.

All styrka till Linn och hennes familj. Kramar!

//Anna-Maria