bloggkommentatorerna

Fitbloggen
Tur att man inte har en blogg med ett namn som kan förväxlas med könsord. Läs det här inlägget av Fia Fit. Hennes söner kan av misstag tas för obscena och ouppfostrade. Väldigt roligt dock. ;)
#1 - AJ

När jag jobbade på dagis som 20 åring så gjorde ett barn den här klassikern om pappas snopp.
Jag stod i kapprummet och pratade med pappan till ett barn när han höll på och klädde barnet för att gå hem när ungen plötsligt tittar allvarligt på mig och säger: Min pappa har en jättestor snopp!
Jag blev så jäkla paff så det enda jag kläckte ur mig var: jaha, vad bra!

Jag kan säga att jag och den här pappan hade det ganska svårt med ögonkontakt efter denna upplevelse....

Svar: HAHAHAHAHHA
Cicci

#2 - Julia

Jag blev mer fascinerad av att hennes sons val av kläder. Stiligt!

Svar: Och nu då jag läser igen ser jag att det kanske var så du menade också..oops sorry!
Sandra på Stökboet

#3 - sanna

Jag blev mest förvånad över att hon kände ett behov att träna när hon åker tåg.
Hade inte uppskattat att folk höll på att tränade om de åkte samma tåg som mig.

Svar: Ha ha ha då läste du inte hela inlägget. Jag hade NOLL behov att träna. Det var liksom ett skämt. Ligger jag någonsin i plankan i mittgången på ett tåg eller intervalltränar i vagnarna får ni söka hjälp åt mig!!!
Fia Fit

#4 - Jag

Jag blev mest förvånad av er kommentar Bloggkommentatorerna! Tycker att ni på sistone lagt lite för mycket personliga åsikter i era inlägg på ett ganska nedlåtande sätt. Vore så glad om ni kanske skulle gå tillbaks till ert första år då ni skrev med hjärtat och inte som nu när (det känns för mig att moral och åsikter är viktigare än själ och hjärta) Till exempel att ni skriver att FiaFits barn kan tolkas som "obscena och ouppfostrade", är ett typexempel på er stil numer. Har följt er sedan ni startade och kollar varje dag. Förr var ni inspirerande, hittade nya bloggar, inte dömande, inte som alla andra bloggar, utan härligt sköna! Om ni hade skrivit om Fia Fits inlägg i början så hade ni skrivit. Hon är ju så härligt ärlig på riktig. Hon bjuder på livet, som inte många andra gör! Har även följt "Fia Fit" innan hon blev FF! För mig, en av de få som bloggar om livet utan att döma andra. Oavsett, tack för att ni finns. Hoppas ni kan ta till er min kritik och sen behöver ni inte göra.. Tack, Alexandra

Svar: Jag ville bara säga att er stil har ändrats och jag går in hos er varje dag. Men jag står för att jag tycker att ni blivit mer "kritiserande" numer. Känns som bloggklimatet generellt är mer "dömande" än förr. För mig har ni ändrats, som man kanske måste när tiderna ändras. Innan hade ni mer tips om bra bloggar, som jag personligen gillar.
Svar på den ganska omotiverade frågan.: -JA, jag var nykter.
Mia