bloggkommentatorerna

Psyklakan
Fia-Fit måste ni läsa om ni inte redan gör det. Hon är fruktansvärt rolig stundtals. Det här med psyklakan var så träffande. Jag hatar också påslakan. Speciellt de som inte har hål där uppe som Fia kallar för psyklakan. Vem har kommit på det här att inte lämna öppningar? Vill den personen att man skall bryta ihop eller gör de så i någon välmenande karatekidanda? *Dimridå och en mjuk röst som talar, kanske lite djungelljud och hög luftfuktighet också* Mr Miagi: -När du klarar av att byta påslakan utan hål, utan att bryta ihop. Då är du redo. Jag: -Redo för vadå? Mr Miagi: -Att gå och lägga dig.
#1 - julia

när man tar de av för tvätt ha de ut och in, tvätta och vik ihop dem så - superlätt att ta på iom att man då vänder dem rätt.

Svar: Hur lite mer exakt, hjälper detta?
Sara Brännholm

#2 - Josefine

Jag gillar såna påslakan. Tycker täcket ligger mer still i dem. Särskilt när det är knappar längst ner. Är ju bara att vända påslakanet ut och in, stoppa in händerna inifrån till hörnen, ta tag i täcket och vända. Klart.

Svar: Anna - haha exakt! Det värsta är när man vaknar av att man fryser om vänsterarm - för att hela täcket har korvat över sig till högersidan av påslakanet. Och utan hål att stoppa in händerna i för att rätta till täcket är det hopplöst.
Anna

#3 - D

Läste i Dn för något år sedan att när Ikea öppnade i något land i Asien (tror det var Kina eller Japan eller nåt)så vart Ikeas kundservice nedringda av förtvivlade kunder som frågade varför det var hål i lakanen. De trodde alltså att de var felsydda eller trasiga typ! Sedan dess har iaf Ikea slutat med hålen där uppe :P

Svar: Haha, åh, kulturkrockar!
lilla S

#4 - Ajlin

Jag förstår inte vad det är som är så svårt med lakan utan hål. Som någon skrivit ovanför mig - det är ju bara att vända dem ut-och-in. Lätt som en plätt, utan psykbryt.

Svar: Kan lova att det inte är så bara om du har ett extra brett täcke! (220x240)
Fullkomligt hatar såna påslakan och klipper hål i dem det första jag gör. Än så länge har jag bara råkat ut för dem på IKEA som tur är.
Freja