bloggkommentatorerna

Aftonbladet gör om
Aftonbladet gör en ny web-satsning med bloggare som Sofi Fahrman, Anine Bing och Pernille som heter theyouway.com. Vad tycker ni? //Anna-Maria
#1 - Anna

Totalt ointressant.

Svar: +4
Helle

#2 - Sanna

Boring, boring...

Svar: Bloggen eller aftonbladet? ;).
Helena

#3 - Maria

The You Way. Namnet är sjukt b. Känns som att det inte kommer bli samma framgång som Sofis mode. Dessutom känns det väldigt tveksamt marknadsföringsmässigt att blanda in köpmöjligheter bland det redaktionella. Konstigt att det inte blivit mer snack om att Aftonbladet gör detta.

Svar: Jag kollade LIVE på aftonbladetTV , imitten på mars, när de hade lanseringsfesten Kul tidsfördriv i bakgrunden.. Jag personligen orkar inte med köp-Hypen, så jag håller mig utanför. Jag har inte heller varit inne på sidan, sedan de öppnade. Allt verkar bara vara länkat till att just köpa det jag egentligen inte behöver.
V

#4 - cecilia

Jag gillar massor Sofi, Har följt hennes blogg sedan många år tillbaks. Anine är också riktigt cool. Problemet är dock att jag fortfarande inte förstår vad youway egentligen är, visst det är en shopping sida med en massa "inspiration". Men jag förstår liksom inte vad som är så "me" med den.. och hur skiljer den sig från andra inspirations sidor. Jag följde också med LIVE sändnigen, tyckte det lät aningen råddigt. Och det ser lite stökigt ut också. Jag undrar om det finns fler som jag, som bara läser Sofis blogg för att den är så jäkla bra. Vad som sedan händer med youway är liksom sak samma. De hade en sjudundrande marknadsföring för det hela men själva resultatet är bara blah..

Svar: Håller med dig till fullo! Har surfat omkring på hemsidan och egentligen upplever jag ingen skillnad från vad det var tidigare.... Jaggår in uteslutande för Sofis blogg.
G