bloggkommentatorerna

Förbryllad
Vart tog den andre (eller den förste?) gaybloggen vägen? Den här Per-Robin. Har han bara försvunnit? Ur bloggvärlden, hoppas jag i så fall bara. När folk bara slutar blogga sådär, i tysthet, då visar det sig att man ofta inte ens märker det. Lite sorgligt och skrämmande för oss som bloggar... //Mia
#1 - Ols

En annan som jag undrar vad som hande med ar Annie Lindblad (http://annielindblad.se/), som aven var Paows och manga andra bloggares kompis, samt var med i nagot tv-program. Hon har helt gatt upp i rok...(?).

Svar: Hon lever på Intagram, uppdaterar inte överdrivet ofta men ibland händer det. Hon och Paow blev väl ovänner förra sommaren (chockerande va?) och det känns lite som hon slutade blogga rätt snart efter det.
Rebecca

#2 - carolina

Började titta efter gamla bloggar nu när du nämde det. Hanna Widerstedt bloggar tydligen fortfarande. Dock något mer nedtonat och med brunt hår : )
Som du säger man glömmer så fort, hon va en jäkla tormado när hon kom sen bytte hon personlighet och försvann. Och nu kommer nästan ingen ihåg att hon fanns. Lite otäckt det där med bloggvärlden så lätt att bara bli bortglömd över en natt. Förstår att de stora bloggarna gör allt för att hänga kvar.

Svar: började inte hanna med "ett nytt projekt"? typ sälja sig som eskort?.. :/
sara

#3 - Jennifer i München

Jajaja diskutera detta tack:
http://elinjacobssons.devote.se/blogs/28618704/foer-saahaer-ser-jag-ut.htm
VS
http://ladydahmer.nu/att-en-smal-snygg-kvinna-alskar-sin-kropp-ar-inte-speciellt-revolutionerande-eller-modigt/

Svar: Det där var intressant! Ser också gärna bloggkommentatorernas tankar om det där. Många kommentarer i LD fält och svar från henne. Kan typ inte bestämma mig vad jag tycker...
nilson

#4 - Sandra

http://englasshowroom.com/index.php/2014/04/28/44329/#comment-

För en gångs skull en intressant diskussion hos en alltid lika clueless Engla!

Svar: Men är det verkligen så i alla kommuner? Har jobbat på två olika förskolor under 3 år och har även nu 3 barn men aldrig hört nåt om detta förutom härinne i kommentarsfältet vid olika tillfällen.
dagisokunnig

#5 - Sofie

Ska ni inte kommentera på niotillfem och hennes nya inlägg när hon klätt ut sig till paow? smaklöst.

Svar: På vilket sätt var det smaklöst? Smickrande, snarare. Hon har ju inte direkt drivit med Paow på något sätt så jag har svårt att se hur Paow skulle ta illa upp, såvida hon inte har noll självinsikt.

Om man ska vara lite petig så tyckte jag dock inte att utklädnaden såg ut som Paow, kläderna ja, men smyckena/frisyren/övrigt kändes inte så Paow. Men man behöver ju såklart inte gå all in, tyckte det var starkt jobbat ändå!
Cykelkatten