bloggkommentatorerna

Katter och feminism
Jag hade tänkt att blogga om de här roliga katterna i brist på annat. HanaPee skrev om dem och jag kände att det var lagom lättsam fredagsunderhållning. Älskar djur som gör människoliknande saker. Till den grad att jag går runt hemma och hittar på dialoger till mina katter efter hur de beter sig. Är det fler som gör så eller är jag störd? Men sedan så dök det här upp. Sandra Beijer listar månadens feministhändelser i media. YES! Gud vad bra. Älskar det också. Ha en härlig fredag! //Anna-Maria
Fin hälsning
Det finns visst mogna bloggare med annat att komma med än shopping och renovering. Det visade sig att en av våra läsare tillhör den gruppen: Det finns tusentals mogna bloggare, skriver ni. Det stämmer säkert. Själv är jag 74 och gillar att berätta om min vardag på bloggen. Den heter osorterat just för att den innehåller lite av varje, stort och smått. Men jag följer er blogg för att se hur andra har det, kollar gärna Blondinbella, Foki och Underbara Klara. Vilka kontraster de tre är, men det är kul att få en inblick i hur det är att vara ung och mitt i livet.

Henny Linnea

Kul och inspirerande tycker jag! Otroligt vackert namn också.

//Mia

Katter och feminism

Jag hade tänkt att blogga om de här roliga katterna i brist på annat. HanaPee skrev om dem och jag kände att det var lagom lättsam fredagsunderhållning. Älskar djur som gör människoliknande saker. Till den grad att jag går runt hemma och hittar på dialoger till mina katter efter hur de beter sig. Är det fler som gör så eller är jag störd?

Men sedan så dök det här upp. Sandra Beijer listar månadens feministhändelser i media. YES! Gud vad bra. Älskar det också.

Ha en härlig fredag!

//Anna-Maria