bloggkommentatorerna

Gummibjörnsjacka
Engla och Kenza bjuder på jacktips idag på bloggarna. Det är snart dags att ta på sig vinterjackan och då vill man ju ha något snyggt, bekvämt och rymligt så att man kan ha varma tröjor under för att inte frysa. Själv funderar jag på den här blivande klassikern som Amanda Berg tipsar om, som med råge uppfyller kriteriet rymlig. ;) //Anna-Maria
#1 - ebba

Fröken Forni köpte en för 16 000........på tal om jackor.

Svar: johanna: har inte påstått något annat, har jag?
Johanna

#2 - FruS

Nu är jag nyfiken. VEM läser fortfarande Englas blogg? Och mest av allt, varför? ( OBS ej tyket menat utan verkligen en fråga!) för mej känns det typ som Glamour eller Days Of our lifes, dvs det händer liksom inget. Alla blir bara lite äldre. Men det ÄR skoj att kolla nån gång ibland :)

Svar: Jag blir så förundrad när hon säger att bloggen tar såå mkt tid !? Det är aldrig mkt text och inga proffsiga bilder heller,
jämför Engla med tex Angelica blick...
Hon startade bloggen i rätt tid, aldrig att den blivit så stor om hon börjat nu. Hon verkar vara en fantastisk mamma och gullig person (om en dock väldigt sorgsen) men hon har ju i gen verklighetsuppfattning alls !!! Har väldigt svårt att tro att bloggen tar upp 8 timmar per dag ? Men som sagt, grattis till henne, hade mer än gärna haft hennes jobb :D
a

#3 - Lina

Engla har ca 7000 unika i veckan. 30.000 i månaden.

Svar: Undran- vad menar du 30.000 i mån? Är du säker? Efter skatt- Det är inte mkt...? Hon gör ju så sjukt mkt reklam!
Så komiskt- gå in p hennes sida så är det exakt detta som skrivs- 2 reklaminlägg, 2 bloppisar, lite promenad, hahahaha.. Så roligt.
A

#4 - Kia

Fast egentligen är det inte roligt, utan djupt tragiskt att hon drar in sådana summor på att egentligen inte göra något. Tänk vad en del människor får slita för sina pengar och hon provar kläder hemma, typ. Hade inte retat mig om bloggen faktiskt varit bra och man kunde se att hon la ner tid på den, men det gör hon ju inte.Men men, bara att gratulera Engla! Smart tjej uppenbarligen.

Svar: Tro inte att Engla skulle klara av ett vanligt arbete. Människan får ju panikångestattacker redan nu när det blir mycket enligt henne själv. Hennes kropp säger ifrån på det viset skriver hon. Vidare så är hon ju sjuk, krasslig, svag och nere otroligt ofta, verkligen inte normalt tycker jag.
Så det är ju tur att hon har bloggen, ett vanligt arbete skulle bli svårt att sköta med de förutsättningar som Engla verkar ha.
AJ