bloggkommentatorerna

Flera inlägg i ett
Jag summerar lite nu. Saker som är för små för att skriva ett eget inlägg om.
  • Den här veckan är Kenza i Japan. Kul att kolla på bilderna där just nu.
  • Emelie Ohlsson är på Island och fotar. Det är så vackert där och omgivningarna är allvarsamma på något sätt vilket tilltalar mig väldigt. Avis på den.
  • Alex och Sigges podavsnitt den här veckan var det bästa podavsnitt jag har hört någonsin. Älskar, älskar Sigges beskrivning av hur det känns att tappa det, när man inte orkar mer och bryter ihop. När han berättade om mamman och pizzan så bröt jag ihop för det hade lika gärna kunnat vara jag. Det värsta är också att när man bryter ihop för en liten, liten sak för att det är droppen, så tror folk att man är galen, men i själva verket är man stark så in i helvete för att man har burit så mycket under så lång tid att man till slut bryter ihop för en sak som man annars inte hade brytt sig om. Vilken tröst det är att höra "perfekta" Sigge prata om människans svagheter. Tack Sigge!
  • Inför valet och allt. En video som snurrat runt på min Facebookfeed är den här med Dorsin när han imiterar alla partiledare. Jag har tittat på den flera gånger och skrattar lika mycket varje gång. Dorsin är bäst!
//Anna-Maria
#1 - Therese

Det hade varit roligt om ni kunde nu inför valet skriva lägga upp vilka bloggare som är öppna på vilka partier som de röstar på. Som blondinbella moderaterna och inte för att han är aktuell Alex Schulman som röstar rött :) hade varit intressant att se vad vilka bloggare som röstar på vad. /Therese

Svar: UnderbaraClara röstar också på F!
ebba